Grad Trebinje
Republika Srpska

Podrška tužiocima koji su počeli da rade svoj posao

“Pravna država će se uspostaviti kad-tad, i onim tužiocima koji su počeli da rade posao mora se pružiti podrška, a sve one koji opstruišu rad, tužioci trebaju ispitati zašto to čine i provesti istragu šta je pozadina opstrukcije”, porućila je narodna poslanica Jelena Trivić.

Poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić (PDP) dala je podršku i osudila sve pokušaje opstrukcije rada Republičkog javnog tužilaštva u borbi protiv kriminala i korupcije.

“Dajem punu podršku Republičkom javnom tužilaštvu u onome što im i jeste posao, a to je borba protiv kriminala i korupcije. Osuđujem sve pokušaje opstrukcije njihovog rada koje dolaze od ljudi koji su nenadležni za ovaj rad, a vrlo vjerovatno i sami imaju veze sa mnogim kriminalnim i korupcionim dešavanjima, te su i sami predmet istraga”, napisala je Jelena Trivić na fejsbuk profilu i dodala:

“Pravna država će se uspostaviti kad-tad, i onim tužiocima koji su počeli da rade posao mora se pružiti podrška, a sve one koji opstruišu rad, tužioci trebaju ispitati zašto to čine i provesti istragu šta je pozadina opstrukcije”, poručila je narodna poslanica Jelena Trivić.

Povezane vijesti

TRIVIĆEVA U TREBINJU Narod Republike Srpske zaslužuje da živi dostojanstveno (Foto)

admin

Jelena Trivić potvrdila: Formiraće svoju stranku a evo kako će se ona zvani i za šta će se zalagati (VIDEO)

admin

Istorija i praksa protiv Trivićeve: Nova partija, siguran put u POLITIČKU PROPAST

admin

Da li je na pomolu NOVA OPOZICIONA STRANKA: Trivićeva na izlaznim vratima PDP, ali nema namjeru da ode sama

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin