Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalnih vizitki (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound prodaju, uz dodatnu edukaciju i stimulacijske bonuse. Potrebno je znanje rada na računalu (MS Office, Excel, PowerPoint) i poželjno iskustvo u telefonskoj prodaji. Nudi se stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme ili honorarni posao. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na više pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi obuku, ugodnu radnu atmosferu, telefon, sufinanciranje dječjeg vrtića, podršku kolega te ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 10.6.2024. za poziciju Tehničara za izgradnju i održavanje telekomunikacijske infrastrukture (m/ž), za ostale dvije pozicije do 29.5.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za prestižno hotelsko društvo na otoku Koločepu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama te tijekom cijele ljetne sezone. Nudimo atraktivna primanja, smještaj u neposrednoj blizini hotela, osigurane obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, podršku kolega, plaćene troškove prijevoza te brojne druge bonuse. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agenta u službi za korisnike na talijanskom jeziku (m/ž) za rad u Puli, s mogućnošću rada od kuće. Posao uključuje pružanje tehničke podrške za ADSL i telefon. Nudi se ugovor na 6 mjeseci s mogućnošću obnove, fleksibilno radno vrijeme od 8 do 22 sata s dva slobodna dana, obuku, mogućnost rada od kuće te podršku i timski rad. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, dodatno zdravstveno osiguranje, ugodno radno okruženje te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Potrebna je SSS, radno iskustvo na instalacijama centralnog grijanja te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se odlična satnica, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Lugera Talent Solutions d.o.o. traži Savjetnika u podršci korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Tražimo kandidate s minimalno B2 razinom njemačkog jezika, SSS obrazovanjem, izvrsnim komunikacijskim vještinama te spremnost na rad u 2 smjene. Nudimo konkurentna primanja, mogućnost rada iz udobnosti vlastitog doma, online edukaciju i mentorstvo te dugoročan angažman u internacionalnoj kompaniji. Prijavite se putem linka do 20.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar