Grad Trebinje
Izdvojeno Region

POGLEDAJTE PONUDU POSLOVA U DUBROVNIKU Nude se iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije

Portal posao.hr i ove sedmice donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Skladištar u prodavaonici (m/ž), Prodavač gotovih jela (m/ž), Prodavač / Blagajnik (m/ž), Prodavač / Blagajnik u sezoni (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 06.07.2023. Od kandidata se traži izražena komunikativnost, urednost i posvećenost detaljima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Sezonskog radnika u trgovini (m/ž). Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, osiguran smještaj, atraktivna primanuja i bonuse. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 05.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni timski igrači koji vole usvajati nova znanja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje .

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Traže se kandidati koji govore francuski jezik na profesionalnoj razini te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Tehničko-prodajnog predstavnika za regiju Dalmacije (m/ž). Posao se obavlja na području cijele regije Dalmacije. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno, službeni automobil i individualno usavršavanje. Možete se prijaviti do 26.06.2023. putem brze prijave.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Metković. U opisu posla nalazi se primanje uplata i izdavanje listića, isplata dobitaka igračima, preuzimanje dotacija i održavanje zaliha potrošnog materijala. Možete se prijaviti do 06.07.2023. putem brze prijave.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Rok za prijavu je 01.07.2023, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

Eko Taksi d.o.o. zapošljava na pozicijama Dispečer (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Traže se kandidati koji imaju izraženu komunikativnost te koji su fleksibilni i skloni timskom radu. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr. nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar