Grad Trebinje
Republika Srpska

“Pogledajte samo te likove koji nam svakodnevno pričaju o poštenju” Miličević optužio i vlast i strance da kažnjavaju narod u Srpskoj

Aktuelna vlast je kreirala zatrovan politički prostor i “tajkunizaciju” institucija vlasti.

Pogledajte samo te likove koji nam svakodnevno drže pridike o poštenju i patriotizmu, a osiromašili su sopstveni narod i otjerali našu mladost u svijet, istakao je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

–Dodik i slični zaslužuju da ih kazni sopstveni narod na izborima jer su upropastili budućnost više generacija ove zemlje zarad lične koristi – naglasio je Miličević, saopšteno je iz SDS.

On je poručio da je nemoralno od bilo koga, pa i od međunarodne zajednice, da kažnjava narod Republike Srpske.-Narod kažnjava i neodgovorna aktuelna vlast, a i međunarodna zajednica. Ne prihvatam kolektivnu odgovornost, nego samo ličnu. Oni koji su dobili mandat da upravljaju javnim sredstvima moraju to raditi odgovorno i transparentno. Ako to ne čine, moraju odgovarati – poruka je Miličevića.

On je rekao da istinski vjerujem samo u rezultate rada i odgovornu nacionalnu politiku.

– Opozicija može biti pokretač promjena svakodnevnim ukazivanjem na sve propuste ove, već dvadesetogodišnje, neodgovorne vlasti koja je uništila sve prirodne i ljudske resurse u Republici Srpskoj. Borba za buđenje svijesti ljudi vodi se i u institucijama Republici Srpskoj i BiH preko naših predstavnika, ali i na demokratskim protestima kada se procijeni da je pravi trenutak – zaključio je Miličević.

srpskainfo.com

Komentar