Grad Trebinje
Video Region

Pogledajte snimak aviona koji je sinoć prinudno sletio na beogradski aerodrom /VIDEO/

Na društvenim mrežama pojavio se dramatični snimak aviona koji je ubrzo nakon poletanja sinoć prinudno sletio na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”. Reč je o letjelici kompanije Maraton erlajnz, koja obavlja letove za Er Srbiju.

Pilot aviona koji je sinoć poletio za Diseldorf iz Beograda, ubrzo nakon polijetanja tražio je da odmah sleti, a „Er Srbija“ saopštila je da su razlozi prinudnog sletanja tehničke prirode. Međutim, na društvenoj mreži X objavljeno je nekoliko video zapisa i fotografija na kojima se vidi velika rupa na avionu.

Kako je nezvanično objavljeno, avion sa posadom i putnicima letio je sat vremena sa ogromnom rupom i  kružio iznad Beograda.

Na snimku koji prikazuje avion neposredno nakon slijetanja, vidi se da iz njega curi tečnost, za koju se pretpostavlja da je gorivo, a vatrogasci su preventivno prskali letjelicu pjenom kako bi se izbjegao požar.

Prema nezvaničnim podacima, u avionu koji je poleteo sa beogradskog aerodroma bilo je oko 100 putnika.

Kako je N1 objavio, nezvanično, uzrok incidenta je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom polijetanja, tako da nije imao dovoljno vremena da se ranije odvoji od piste i izbjegne svjetlosnu signalizaciju.

Er Srbija je saopštila da i bezbjednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.

Komentar