Grad Trebinje
Zanimljivosti

POLICIJA OTKRILA SVE U SLUČAJU LAVICE KIKI: Krivična za Subotičanku (33), pogledajte šta su joj sve našli u stanu (FOTO)

Držala mladunče lava, Kiki, koje je nađeno na putu, a onda uginulo. Policija joj u stanu našla 18 afričkih albino džinovskih puževa, oduzela i smestila u zoo-vrt.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Subotici, podnijeće krivične prijave protiv tridesettrogodišnje Subotičanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična djela ubijanje i zlostavljanje životinja i uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smješteno u Zoološki vrt na Paliću, gde je uginuo.

Policija je pretresom stana koji je osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa, koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smešteni u Zoološki vrt na Paliću.

2 komentari

Kaća 10.10.2023 at 5:25 pm

I treba takve kazniti,žao mi je mnogo medeni lavice,počivaju u miru srce lepo,Amin.

Odgovor
Jasmina 11.10.2023 at 1:21 pm

Znate ko je to ucinio,strpajte to u zatvor 10 god,promenite zakone!Nauka dokazuje da shto cine zivotinjama 90 procenata mnogu I na ljude.

Odgovor

Komentar