Grad Trebinje

Politika korištenja

admin

Poslednja izmjena: 13.05.2022.godine

Korištenjem bilo kog dijela gradtrebinje.com portala i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Ni jedan dio etrebinje.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

gradtrebinje.com portal

Posjetiocima u dobroj namjeri obezbeđujemo korištenje sadržaja gradtrebinje.com portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korištenja.

gradtrebinje.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sadržaje objavljujemo u dobroj namjeri. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i gradtrebinje.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup gradtrebinje.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

gradtrebinje.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korištenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (gradtrebinje.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je gradtrebinje.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

gradtrebinje.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

gradtrebinje.com objavljuje video sadržaje koji su izvorno locirani na serverima YouTube.com i Vimeo, kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram itd.

Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube i drugih servisa na koji gradtrebinje.com, ne može imati uticaja. Samim tim gradtrebinje.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Komentari na stranicama odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala gradtrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja. Ukoliko smatrate da je neki komentar uvredljiv možete nam se obratiti radi analize i eventualnog brisanja istog.

Modifikovanje i promjena pravila

Zadržavamo pravo da bez najave povremeno promijenimo ili modifikujemo pravila. O važnim promjenama i dopunama gradtrebinje.com može obavestiti korisnike putem “Push” sistema obavještanja (za prijavljene članove) e-maila ili objavljivanjem na portalu, Facebook stranici ili putem nekog drugog servisa. Korišćenjem bilo kog sadržaja na gradtrebinje.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.