Grad Trebinje
Izdvojeno Region

PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se voditelji gradilišta, blagajnici, kuVari, taksisti…

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ove sedmice!

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera / Blagajnika (m/ž) za kladionicu u Metkoviću. Nudi se stalni ili privremeni rad s mogućnošću napredovanja i stimulacijama. Zahtijeva se komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Potrebna je srednja škola i osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Srebrenom (Dubrovniku). Posao uključuje rad na blagajni, usluživanje kupaca i održavanje prodajnog prostora. Potrebna je srednja škola, iskustvo u trgovini je prednost, ali nije uvjet. Nude redovna primanja, bonuse za ostvarene prodajne rezultate i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Tvrtka Makro 5 Gradnje d.o.o. traži Voditelja gradilišta (m/ž) u Dubrovniku. Posao obuhvaćuje vođenje gradilišta visokogradnje, izradu planova gradnje i koordinaciju između kooperanata. Potrebna je minimalna stručna sprema više škole, vozačka dozvola B kategorije, dobro poznavanje rada na računalu i pet godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom. Posao uključuje osiguranje funkcionalnosti mreža, instalaciju, održavanje i rad na terenu. Potrebno je iskustvo, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje računala. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Tvrtka Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalne vizitke (m/ž) koji će raditi od kuće. Posao uključuje rad u inbound i outbound prodaji. Nude se dodatna edukacija i stimulacijski bonusi. Potrebno je dobro poznavanje rada na računalu, uključujući MS Office, Excel i PowerPoint. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Beverages Servis d.o.o. traži Servisera elektrotehničara (m/ž) za rad u Dubrovniku i okolici, nudeći stalni radni odnos te pogodnosti poput službenog vozila, mobitela, plaćenog toplog obroka i bonusa, pri čemu je poželjno znanje iz elektrotehnike, ali nije uvjet, te minimalna srednja stručna sprema. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar