Grad Trebinje
Izdvojeno Region

POSLOVI U DUBROVNIKU Traže se kuvari, vozači, saradnici za odnose s gostima…

U saradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Srećno!

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu plaću i rad u dinamičnom timu zaposlenika, a osigurava i u potpunosti plaćen trening, kao i radnu uniformu. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave traju do 18.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Valamar Riviera d.d. zapošljava Suradnika za odnose s gostima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, Poreč ili otok Krk. Glavni zadatak je svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e-maila ili chata. Benefiti ovog posla su atraktivna fiksna plaća i mogućnost ostvarenja  stimulativnog dijela prema rezultatima. Možete se prijaviti do 15.08.2023. putem brze prijave.

ALFAPLAN GRAĐENJE d.o.o. traži Vozača / rukovatelja autodizalicom (m/ž). U opisu posla nalazi se vožnja i upravljanje teretnog vozila s dizalicom. Od kandidata se očekuje vozačka dozvola kategorije C i D. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 20.08.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu . Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

NAUTIKA BOROVINA d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž). Prijave traju do 20.08.2023. Odgovornosti ove pozicije su poznavanje jelovnika, pripremanje namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada te usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju. Mjesto rada je Vela Luka. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Prijavite se putem linka.

WPD ADRIA d.o.o. zapošljava Specijalistu za administraciju i financije (m/ž). Posao uključuje odgovorno i ažurno upravljanje poslovnom dokumentacijom. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i djelomično pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

OK Mobility zapošljava na poziciji Mobility Advisor (m/ž). Posao se obavlja na području Splita i Dubrovnika. Poslodavac nudi atraktivne stimulacije i nagrade na bazi poslovnog postignuća, priliku za profesionalno usavršavanje te rad u ugodnoj okolini. Možete se prijaviti do 29.07.2023. putem brze prijave.

BABIĆ PEKARA d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 31.07.2023. U opisu posla nalazi se preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama, utovar i istovar robe u kamion, kontrola i predaja povrata te održavanje vozila. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 10.08.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. u ime klijenta zapošljava Montera / Servisera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. Radi se servisiranju rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, dodatke na plaću i mogućnost osobnog rasta. Prijavite se putem linka.

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar