Grad Trebinje
Izdvojeno Region

POSLOVI U DUBROVNIKU Traže se kuvari, vozači, saradnici za odnose s gostima…

U saradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Srećno!

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu plaću i rad u dinamičnom timu zaposlenika, a osigurava i u potpunosti plaćen trening, kao i radnu uniformu. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave traju do 18.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Valamar Riviera d.d. zapošljava Suradnika za odnose s gostima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, Poreč ili otok Krk. Glavni zadatak je svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e-maila ili chata. Benefiti ovog posla su atraktivna fiksna plaća i mogućnost ostvarenja  stimulativnog dijela prema rezultatima. Možete se prijaviti do 15.08.2023. putem brze prijave.

ALFAPLAN GRAĐENJE d.o.o. traži Vozača / rukovatelja autodizalicom (m/ž). U opisu posla nalazi se vožnja i upravljanje teretnog vozila s dizalicom. Od kandidata se očekuje vozačka dozvola kategorije C i D. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 20.08.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu . Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

NAUTIKA BOROVINA d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž). Prijave traju do 20.08.2023. Odgovornosti ove pozicije su poznavanje jelovnika, pripremanje namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada te usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju. Mjesto rada je Vela Luka. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Prijavite se putem linka.

WPD ADRIA d.o.o. zapošljava Specijalistu za administraciju i financije (m/ž). Posao uključuje odgovorno i ažurno upravljanje poslovnom dokumentacijom. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i djelomično pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

OK Mobility zapošljava na poziciji Mobility Advisor (m/ž). Posao se obavlja na području Splita i Dubrovnika. Poslodavac nudi atraktivne stimulacije i nagrade na bazi poslovnog postignuća, priliku za profesionalno usavršavanje te rad u ugodnoj okolini. Možete se prijaviti do 29.07.2023. putem brze prijave.

BABIĆ PEKARA d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 31.07.2023. U opisu posla nalazi se preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama, utovar i istovar robe u kamion, kontrola i predaja povrata te održavanje vozila. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 10.08.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. u ime klijenta zapošljava Montera / Servisera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. Radi se servisiranju rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, dodatke na plaću i mogućnost osobnog rasta. Prijavite se putem linka.

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

Slovenci povećavaju broj zaposlenih iz BiH: Evo kako možete da se prijavite

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 21.09.2023. godine

admin

Konkurs za posao: Bingu potreban kuvar

admin

JYSK TREBINJE: Konkurs za posao

admin

PAROVI, JAVITE SE! Snima se ljubavna scena za igrani film, Dubrovčani imaju prednost!

admin

SKB Mostar raspisao konkurs – bolnica traži 80 radnika

admin

Komentar