Grad Trebinje
Video Zanimljivosti

Pratio ženu dronom, pa saznao da ga vara: Šta mi uradi ženo i to posle 18 godina braka!

U nameri da saznaju da li ih partner vara, supružnici često koriste neverovatne načine da umire svoju savest. Međutim, jedan muškarac iz Amerike podigao je lestvicu na viši nivo zahvaljujući da je neverstvo supruge utvrdio dronom.

Džon Konsilio iz američke države Pensilvanija, postao je na kratko zvezda Jutjuba, nakon što je na toj platformi njegov snimak iz 2016. godine postao viralan. Naime, video je nastao uz pomoć drona, a na njemu se vidi kako Džonova supruga sa kojom je proveo osamnaest godina u braku, ulazi u automobil kod ljubavnika.

Tokom komentarisanja snimka, prevareni suprug je kroz psovke izbacivao bes i nevericu iz sebe, pogotovu u trenutku kada je video da ona ulazi u kola, kada je počeo i da udara po tastaturi kompjutera.

“Moraš da izgledaš lepo za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga. Znam da ne mogu kriviti samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman da ga ubijem. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje dece”, govorio je on tokom snimka.

Kako se navodi, Džon je podneo zahtev za razvod braka samo nekoliko dana nakon što je otkrio prevaru.

BLIC