Grad Trebinje
Moda i ljepota

Prelijepa Hercegovka ukrala svu pažnju u Kanu (Foto)

Božena Lazarević poznatija kao Lutak zablistala je u Kanu u prefinjenoj i elegantoj haljini.

Božena Lazarević poznatija na Instagramu pod nickname-om “Lutak” prisustvovala je ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu i svojom bajkovitom pojavom mnoge je iznenadila.

U bejbi roze haljini sa zanimljivim detaljem ispod grudi bilo je nemoguće ne primjetiti je.

Božena je inače poznata kao žena koja godinama unazad oduševljava mnogobrojne dame svojim modnim kombinacijama, a ovoga puta je svoj istančan ukus pokazala i na crvenom tepihu u pratnji svoga muža Igora Lazarevića.

Kao sigurnu elegenaciju izabrala je haljinu u svijetloj boji koja je odavala utisak nevjerovatne prefinjenosti i odličnog modnog ukusa.

Njenu maksi haljinu krasio je srebrni cvijet u području stomaka, kao i naglašene naramenice koje su poslednjih sezona pravi hit. Primjetno je da je haljina birana pažljivo kako bi pristajala njenom tipu građe, te sa lakoćom možemo reći da joj stoji kao salivena.

Naglašene naramenice, dubok dekolte koji ne otkriva mnogo i materijal koji lagano pada u predjelu butina je sve što želimo od elegantne haljine koja ostavlja snažan utisak.

Pored haljine koja je privukla najviše pogleda, Božena se odlučila na suptilnu šminku i zaglađenu punđu koja sklanja kosu s lica i stavlja pečat na modnu kreaciju.

Lijepa Hercegovka je pažnju šire publike privukla trendi outfitima i modnim ukusom u kome nema mjesta za grešku, ali i luksuznim stilom života koji prikazuje na društvenoj mreži Instagram.

Zajedno sa suprugom Igorom, sa kojim ima troje djece, živi i radi u Njemačkoj, a u Beogradu je pokrenula biznis kada je u jednom tržnom centru otvorila poslastičarnicu.

Rođena Čapljinka bavila se manekenstvom u Njemačkoj kada je upoznala svog sadašnjeg muža, bivšeg sportistu koji se trenutno bavi prodajom automobila. Zajedno su već čitavu deceniju, vjenčali su se u Beogradu i zajedno imaju dva sina i kćerku.

Izvor: STIL

Pratite nas i putem Vibera

Komentar