Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

PRIČA NEBOJŠE I MARIJE NIJE KAO DRUGE Našem poznatom glumcu je 32 godine mlađa studentkinja glume prišla sa JEDNIM PITANJEM, EPILOG: svadba!

Glumac Nebojša Kundačina privukao je pažnju javnosti u serijama “Srećni ljudi”, “Porodično blago”, “Selo gori, a baba se češlja”, a jedna od poslednjih uloga bila je generala Bojovića u ostvarenju “Kralj Petar I”.

Osim poslovnog, domaću publiku je najviše zainteresovao Nebojšin privatni život, koji je oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju. Oni su se upoznali kada je tada mlada studentkinja glume dobila da uradi seminarski rad na prvoj godini studija. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija za “Gloriju”, a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarske komade o tome.

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.