Grad Trebinje
Region

Prizori s mjesta stravičnog sudara lede krv u žilama: Poginulo 3 mladih, dvije djevojke se bore za život

Tri mlade osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje na putu Bar – Ulcinj, saopšteno je iz crnogorske policije. U ovoj saobraćajnoj nesreći poginuli su D. M, (21) iz Ulcinja, B. B. (20) iz Bara i N. D. (18) iz Rožaja – navodi policija.

Pojedinosti slučaja nisu saopštene, piše Dan, uz napomenu da je istraga je u toku.

U Opštoj bolnici Bar, na medicinskom zbrinjavanju su L. P. (18) i A. V. (18) iz Bara, koje su zadobile povrede opasne po život.

Nesreća u Crnoj Gori
FOTO: : PRIMORSKI PORTAL/ PRIMORSKI.ME / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

– Do udesa je došlo usljed sudara automobila marke “audi A3” ulcinjskih registarskih tablica kojim je upravljao M. D. i vozila “seat” barskih tablica, za čijim volanom je bila B. B. (20). Na licu mjesta su stradali vozač “audija” i N. N. koja je bila suvozač u “seatu”. Djevojka B. B. koja je vozila “seat”, podlegla je povredama u Barskoj bolnici – saopšteno je Radio Baru i Bar Infu iz policije.

Kako navode iz policije, do sudara je došlo 40 minuta nakon ponoći, na magistralnom putu Bar – Ulcinj, u naselju Utjeha.

Nesreća u Crnoj Gori
FOTO: PRIMORSKI PORTAL/ PRIMORSKI.ME / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

– U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedjelje, dovezena su tri pacijenta koja su zadobila teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode povreda, pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore – kazao je za Primorski portal dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Komentar