Grad Trebinje
Zanimljivosti

Pronađena punica s Pelješkog mosta: “Ja sam stvarno rekla da ću se baciti”

Apsolutna zvijezda jučerašnjeg dana bio je Danijel iz Komarne koji je pred kamerama N1 televizije izjavio da mu je jako drago što se Pelješki most završava jer je njegova punica rekla da će se baciti s njega.

Index je u Komarni pronašao punicu, gospođu Jošku Parmać Jerković, koja nam je potvrdila da je zaista rekla da će se baciti s mosta ako on ikad bude završen.

“Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta ‘počinjalo graditi’. Međutim, kada bi se slikanje završilo, sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedili na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti”, priča za Index.hr simpatična Joška, trenutno najpopularnija punica u Hrvatskoj.

Kada je najavljeno završenje mosta, na njenu ju je izjavu podsjetio njen sin i pitao ju ima li termosicu za čaj. Zatim su u Komarnu došle kamere, priča nam, a Danijel je pred kamerama rekao da mu je drago što će se ona baciti. Njegovu je izjavu blagoslovila prije nego je izašao pred kamere.

“Mi smo zajedno na ljetovanju, moje dvije kćeri, sin, dva zeta i snaha. Zet koji je bio pred kamerama i moja kći inače žive u Zagrebu. Od jučer se šalimo s tim. On i ja se sjajno slažemo”, kaže nam Joška.

Dodaje da nije vjerovala da će se most zaista završiti.

“Uvjerena sam da se nikad ne bi završio da nije bilo Europske unije i Kineza. Eto, zeznuli me Europa i Kinezi”, zaključuje Joška.

Danijel je za 24sata.hr dodao da se ubrzo ‘pokajao’ zbog toga što je rekao. 

“Sad sam u problemu jer mi nema više vremena čuvati djecu da se okupam. Svi koji je znaju, zovu je cijeli dan”, kazao je on za 24sata.hr. 

Njena kćerka Stela i Danijel su u braku šest godina, a zajedno su ukupno deset.