Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Rad na određeno, ili stalni posao? Na tržištu se nudi puno toga, pogledajte izdvojenu ponudu poslova

Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Dubrovačko – neretvanska županija. Nude se iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima. U opis posla spadaju dnevni operativni zadaci – rad unutar prodajnog prostora trgovine. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu i minimalno 1 godina iskustva rada na rukovodećim pozicijama. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

HUP-ZAGREB traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada vođenje brige o prijavi i odjavi gostiju. Kandidat treba imati minimalno četverogodišnju srednju školu i dvije godine radnog iskustva. Prijavite se na link do 31.12.2023.

RIBA-MLJET zapošljava na poziciji Radnik na uzgajalištu ribe (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje. Poslodavac nudi radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla ulazi hranjenje ribe, izlov ribe, priprema ribe za dostavu, dostava ribe, održavanje uzgajališta i sl. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se na link do 20.01.2024.

DOM IZGRADNJA, D.O.O. traži osobu na poziciji Arhitektonski/građevinski tehničar (m/ž).  Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada izrada arhitektonskih nacrta i izvedbenih detalja. Radno iskustvo nije važno. Kandidat  treba imati završenu četverogodišnju srednju školu i poznavanje rada u CAD software-u. Prijavite se na link do 07.01.2024.

HOTEL MORE d.o.o.  zapošljava osobu na poziciji Spremač (m/ž).  Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno.  Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada spremanje i uređenje svih zajedničkih i javnih prostora poslodavca. Prijavite se na link do 10.01.2024.

KORKYRA NAUTIKA d.o.o. traži osobu na poziciji Mornar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu, poznavati engleski jezik i  godinu dana radnog iskustva. Prijavite se na link do 31.01.2024.

PRIMA COMMERCE traži osobu na poziciji Monter namještaja (m/ž). Mjesto rada je  Metković . Nude se edukacije i veliki paket dodatnih benefita. U opis posla spada jednostavne montaže tapeciranog i pločastog namještaja. Idealan kandidat ima trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se na link do 31.12.2023.

EL-POWER zapošljava na poziciji Pomoćni radnik u graditeljstvu (m/ž) . Mjesto rada je Metković. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati trogodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 31.12.2023.

FORUM RAGUSEA d.o.o. traži osobu na poziciji Barmen (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati rogodišnju srednju školu i dvije godine radnog iskustva. U opis posla spada posluživanje i priprema koktela i dr. pića. Prijavite se na link do 05.02.2024.

PLIVAČKI KLUB JUG zapošljava na poziciji Tajnik u plivačkom klubu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada vođenje administrativnih poslova (zakonom propisanih evidencija i izvješća). Idealan kandidat treba imati fakultetsku razinu obrazovanja , godinu dana i jedan mjesec radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije.  Prijavite se na link do  01.02.2024.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Srećno!

Komentar