Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ove sedmice!

Lugera Talent Solutions traži Agent(a) telefonske prodaje (m/ž) za rad od doma. Nudi se rad u jutarnjoj smjeni od ponedjeljka do petka, mogućnost punog ili nepunog radnog vremena, atraktivni bonusi te prilike za dodatno obrazovanje. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za prestižno hotelsko društvo na otoku Koločepu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama tijekom ljetne sezone te sposobnost rada u stresnim situacijama. Nude se atraktivna primanja, smještaj u blizini hotela, dva topla obroka dnevno i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se redovita mjesečna primanja, atraktivne stimulacije, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i praznicima, te razne bonuse i nagrade. Prijavite se putem linka do 29.6.2024.

Praonica Plat d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Zvekovici. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost stalnog rada, podršku kolega te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 11.7.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Centar za obrazovanje NARONA traži Predavača prometnih propisa i sigurnosnih pravila u autoškoli (m/ž) u Metkoviću. Potrebna je razina obrazovanja fakulteta ili više, dok radno iskustvo nije ključno. Posao je na puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

SOKOL d.o.o. traži četiri Zaštitara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola te vozačka dozvola kategorije B. Nude se rad na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme te mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Poslodavac osigurava prijevoz u cijelosti, a postoji i opcija prekvalifikacije o trošku poslodavca. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

PIZZA SHOP d.o.o. traži Asistenta za operativne poslove (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebne su komunikacijske i organizacijske vještine, sposobnost rada u timu, vozačka dozvola B kategorije te znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

FINA gotovinski servisi d.o.o. traži Suradnika za prijevoz novca (m/ž) u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola, komunikacijske vještine i spremnost na smjenski rad. Nudi se rad u prvoj smjeni s neradnim nedjeljama i blagdanima, uz stimulativna primanja, naknadu za prijevoz, božićnicu i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 11.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

Komentar