Grad Trebinje
Izdvojeno Region

RADNIKE TRAŽE VALAMAR, KONZUM, KLARISA… Ovo su oglasi za radna mjesta u Dubrovniku

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! 

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Konzum Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje, atraktivne stimulacije ovisno o učinku, te korištenje službenog vozila i mobilnog telefona. Natječaj je otvoren do 30.12.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Valamar Riviera d.o.o. u potrazi je za Animatorom (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi najbolje uvjete za rad u turizmu, pruža priliku za razvoj karijere te boravak u jednoj od njihovih prekrasnih destinacija! Rok za prijavu je do 31.1.2023., a sve detalje provjerite klikom na link.

Auro Domus d.o.o. u potrazi je za Djelatnikom u poslovnici (m/ž) na području Dubrovnika. Sve detalje oglasa možete provjeriti klikom na link, a prijave kandidata zaprimaju se do 3.1.2023.

Brenum d.o.o. zapošljava Sobara / Sobaricu na području Srebrena. Prethodno rando iskustvo nije potrebno, a poslodavac nudi rad na neodređeno. Prijave su otvorene do 18.4.2022., a sve oglase možete vidjeti klikom na link.

Smještaj i to d.o.o. u potrazi je za Check-in agentom / agenticom u Dubrovniku. Rok za prijavu je  do 5.1.2022.  Poslodavac nudi zajednički smještaj i sezonski rad na određeno vrijeme od 6 mjeseci. Kako se prijaviti provjerite klikom ovdje.

Platanus d.o.o. u Dubrovniku traži Dostavljača / Dostavljačicu plina. Poslodavac nudi puno radno vrijeme, a za prijavu potrebna je vozačka dozvola B kategorije.  Prijaviti se možete klikom na link do 19.1.2023.

Ariston GT d.o.o. u potrazi je za Samostalnim kuharom u smjeni (m/ž) na području Cavtata. Poslodavac nudi osiguran smještaj te sezonski rad na određeno. Rok za prijavu je do 20.1.2023., a prijaviti se možete klikom na link.

Smještaj i to d.o.o. zapošljava Pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Dubrovniku. Sve detalje natječaja možete provjeriti na linku, a prijave su otvorene do 5.1.2023.

Klarisa d.o.o. traži Voditelja nabave (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebno je prethodno iskustvo od 2 godine. Poslodavac nudi rad u poticajnom okruženju, mogućnost napredovanja, stručne edukacije i mnogo drugih pogodnosti. Prijaviti se možete do 18.1.2023 putem linka.

Brenum d.o.o. zapošljava Poćnog pizzaiola (m/ž) u Srebrenu. Poslodavac nudi rad na neodređeno, puno radno vrijeme, a za sve detalje provjerite link ovdje. Prijaviti se možete do 20.1.2023.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Srećno u pronalaženju posla!

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

LIBERTAS DUBROVNIK ZAPOŠLJAVA Za buduće vozače autobusa finansiraju polaganje za D kategoriju

admin

KONKURS Ljekobilje traži direktora Društva

admin

Oglas za posao: Kurir / Dostavljač

admin

Ogromne razlike u ciframa: Pogledajte ko u BiH najviše zarađuje, a čija je plata najmanja

admin

TRAŽITE POSAO? Nađite nešto za sebe u sedmičnoj ponudi

admin

Slovenci povećavaju broj zaposlenih iz BiH: Evo kako možete da se prijavite

admin

Komentar