Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina

Sa Jobstep agencijom do 2.600 eura plate + bonusi!

Njemačka je već dugi niz godina idealna destinacija u kojoj mnogi strani državljani, a među njima i Bosanci i Hercegovci, započinju novi život.

Visok standard života, kvalitetan sistem obrazovanja, zdravstva ali i socijalne sigurnosti, samo su neki od razloga zašto mnogi od nas imaju brojne prijatelje i rodbinu čija je trenutna adresa stanovanja upravo u ovoj evropskoj zemlji.

Dodatni motivirajući faktor svima koji odlaze u Njemačku jeste da se radi o najvećoj ekonomskoj sili Evrope, koja je čak posljedice aktuelne globalne recesije podnijela mnogo lakše od drugih država. 

Ovakva jaka ekonomija, koja je ipak suočena sa nedostatkom radne snage, omogućava lakši i brži pronalazak posla, a njemački poslodavci pored unosnih plata nude i jako dobre uslove rada. 

A ako se pitate da li baš vi koji ste po struci elektroinstalater, elektromehaničar, elektrotehničar, ili neke slične elektrotehničke struke, možete brzo i lako pronaći posao u Njemačkoj, odgovor je DA!

Naime,  europska agencija za pomoć pri zapošljavanju na njemačkom tržištu rada,  Jobstep GmbH je za potrebe pouzdanog i sigurnog poslodavca u Njemačkoj otvorila konkurs za zapošljavanje montera solarnih panela.

Na oglas se mogu prijaviti osobe koje su po zanimanju elektromehaničari, elektrotehničari, elektrotehničari, električari ili posjeduju diplomu iz slične elektro struke.

Posebna pogodnost je što poznavanje njemačkog jezika nije uslov za prijavu na posao, ali je svakako poželjno. Također, i činjenica da ne posjedujete državljanstvo zemalja koje još nisu članice EU ne predstavlja prepreku. 

Iz Jobstep agencije pozivaju sve zainteresovane da se prijave putem linka, ali i da dođu na razgovor za posao montera solarnih panela koji će se održati u Tuzli već tokom februara i marta tekuće godine. 

I da, naslov nije napisan samo da bi vam privukao pažnju. Istina je da na ovom radnom mjestu montera solarnih panela možete očekivati platu 2.600 EUR (bruto), naknadu za topli obrok i bonuse. 

Stoga, ako se u potrazi za poslom u Njemačkoj, imate odgovarajuće znanje, prijavite se na oglas i iskoristite priliku!

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Povezane vijesti

Konkurs za upražnjena radna mjesta u MUP-u RS

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 31.05.2023. godine

admin

“Direkt” traži novinara/ku

admin

Trgovački lanac Pepco stiže i BIH, već traže radnike u Tuzli, Lukavcu…

admin

ŠAROLIKA PONUDA Sezona je tu, a s njom i pregršt poslovnih prilika, pogledajte što se nudi

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 24.05.2023. godine

admin

Komentar