Grad Trebinje
Izdvojeno Region

ŠAROLIKA PONUDA Sezona je tu, a s njom i pregršt poslovnih prilika, pogledajte što se nudi

Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U saradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ove sedmice. Želimo vam sreću u potrazi!

aRoma Global 3 d.o.o. traži Dostavljača (m/ž). Rok za prijavu je 07.06.2023., a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se odgovorna, uredna i fleksibilna osoba koja ima srednju stručnu spremu. Poslodavac nudi redovnu i stimulativnu plaću uz dnevnice, službene kartice goriva, ENC i službeni mobitel. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Resort Customer Helper (m/ž). Rok za prijavu je 17.06.2023, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

Valamar Riviera d.d. zapošljava Stay fit trenera (m/ž), Animatora (m/ž), Slastičara (m/ž), Pomoćnog konobara (m/ž) i još mnogo drugih pozicija. Mjesto rada je nekoliko lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na ostatku hrvatske obale. Prijave traju do 31.05.2023. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno nakon probnog roka te mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac i program Valamar +3. Prijaviti se možete putem linka.

Manpower zapošljava A la carte kuhara (m/ž) u Dubrovniku (otok Koločep). Poslodavac nudi samački smještaj, osigurana tri obroka, primanja 2200€ neto i mogućnost ostanka nakon sezone. Možete se prijaviti do 17.06.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Nautika d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobar (m/ž), Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) i Prodavač sladoleda (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 30.05.2023. Poslodavac nudi osiguran smještaj i jedan plaćen topli obrok dnevno. Prijavite se putem linka.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

ANKER GRUPA d.o.o. zapošljava Tehničara u održavanju / Vodoinstalatera (m/ž) u Lopudu. Prijave se zaprimaju do 18.06.2023. Traže se 2 osobe sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od 2 godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj i puno radno vrijeme. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

OMEGA-AUTO d.o.o. traži Trgovca auto-dijelovima (m/ž) u Dubrovniku. Traži se kandidat sa srednjom stručnom spremom i vozačkom dozvolom B kategorije. Potrebno je da kandidat dobro poznaje auto-dijelove te da ima razvijene prezentacijske i prodajne vještine. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar