Grad Trebinje
Trebinje

Saša Borjan izabran za predsjednika GO PDP-a Trebinje

U Trebinju je danas održan Sabor Gradskog odbora PDP-a na kojem je ocijenjeno da je ova stranka „simbol budućnosti ne samo ovog grada nego i Republike Srpske“.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Trebinju Saša Borjan rekao je da je na današnjem Saboru prisutno 110 delegata, te dodao da trebinjski PDP sada ima 133 člana, od kojih je 60 novih članova ove stranke.

„Za Predsjedništvo i Gradski odbor smo birali ugledne ljude koji će biti naš pravi obraz pred građanima Trebinja“ – rekao je Borjan.

Iz GO SDS-a poručuju da im je bila čast prisustvovati Saboru njihovog koaliciinog partnera, Partije demokratskog progresa Trebinje.

„Čestitamo novoizabranom predsjedniku Gradskog odbora PDP Trebinje, dr Saši Borjanu, sa željom da našu saradnju nastavimo i u narednom periodu i da zajedničkim snagama pobijedimo iduće godine i aktuelni režim pošaljemo u prošlost.“ – poručuju iz GO SDS Trebinje

Borjan je već drugi mandat zaredom odbornik ove partije u Skupštini grada Trebinja. Bio je protivkandidat SNSD-ovom Mirku Ćuriću na vanrednim izborima za gradonačelnika Trebinja, u februaru 2019. godine.