Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Saša Ćurčić: Naomi Campbell je bila vrh u krevetu, a s Carmen Electra su bile vratolomije

SAŠA ĆURČIĆ, bivši igrač OFK Beograda i Partizana, bio je jedan od prvih srpskih igrača u Premiershipu. U Bolton je stigao 1995., iduće sezone je prodan u Aston Villu, a jednu sezonu bio je član Crystal Palacea.

Ovaj srpski veznjak bio je poznat po burnom životu i brojnim raskalašenim tulumima koje je priređivao, a na kojima su se, prema njegovim riječima, skupljala poznata imena svjetskog jet seta.

Kad je potpisao za Crystal Palace, odmah je u Londonu kupio golemi penthouse u kojem je radio zabave o kojima je pričala cijela Engleska.

“Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikad nisam platio za seks, radije bih se ubio nego to napravio. Nisam nikad bio ni s prostitutkom, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo, palim se samo na prirodne djevojke“, rekao je Ćurčić u intervjuu za srpski Informer pa je opisao kako je upoznao slavnu manekenku Naomi Campbell.

“Bila je vatreni navijač Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par sedmica sam napravio tulum i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena.

Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom. Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu“, kazao je Čurčić.

Ipak, veza nije dugo potrajala. Ćurčić kaže da mu je smetala njena neurednost i sklonost kokainu.

“Gadljiv sam na ženske dlake. Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Bila je strašno neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno. Takve šutnem odmah u guzicu i kažem im da spavaju na balkonu. Uz to što je bila aljkava, puno je šmrkala pa sam često imao incidente s njom. Vrijeđala je kućne pomoćnice, gađala ih je pepeljarom, psovala je… Pravila je skandale i po diskotekama i odlučio sam prekinuti tu priču.“

Navodno je Čurčić spavao s još nekoliko poznatih manekenki, ali posebno ističe Carmen Electru.

“Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa.“