Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini, prijavite se već sada

Saudia Airlines (SAUDIA) jedna od najvećih aviokompanija na Bliskom istoku i u svijetu, otvara mogućnost mladim i ambicioznim ljudima iz Bosne i Hercegovine da postanu dio njihovog tima.

Saudia Airlines svojim budućim uposlenicama nudi tax free platu i beneficije, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog mjeseca uz jedan mjesec plaćenog odmora u toku godine te besplatne avionske karte za uposlenike.

Mogućnost online prijave je do 26. februara 2024. godine putem nadležne agencije ili email adrese saudiarecruitmentbosnia@clipcon.net.

Saudia Airlines je osnovan davne 1945. godine i nacionalna je kompanija Kraljevine Saudijske Arabije koja leti na više od 80 destinacija u svijetu i čija flota se u ovom trenutku sastoji od preko 150 aviona.

Za ovu kompaniju rade 23.834 uposlenika iz više od 50 zemalja svijeta, uključujući i preko 150 državljana BIH. Prema posljednjim podacima, Saudia Airlines ima 32,16 miliona putnika godišnje i to ovu kompaniju čini najvećim avioprevoznikom na Bliskom istoku.

SAUDIA je od 2012. godine članica Sky Team grupacije koja ukupno broji 19 aviokompanija iz cijelog svijeta. Dobila je Skytrax nagradu za Najviše unaprijeđenu avio kompaniju na svijetu, nagradu World Travel Awardsa za Najbolju Avio-kompaniju keonomskog razreda na Bliskom Istoku, te Apex nagradu za Najbolju udobnost sjedišta.

Rad u ovoj kompaniji znači biti dio naslijeđa izvrsnosti u avio-industriji, sa posvećenošću prema vrhunskoj usluzi korisnicima, stalnom unapređenju i kulturnoj raznolikosti. Ova kombinacija bogate historije i vizije usmjerene ka budućnosti čini Saudia Airlines privlačnim mjestom za izgradnju karijere.

Proces zapošljavanja

Kao ekskluzivni partner za zapošljavanje Saudia Airlinesa u Bosni i Hercegovini, Clipcon Recruitment ima ključnu ulogu u pronalaženju vrhunskih talenata i osiguravanju besprijekornog procesa zapošljavanja. Kroz temeljite postupke selekcije i personaliziranu pomoć, Clipcon osigurava da kandidati budu dobro pripremljeni za proces zapošljavanja.

Clipcon Recruitment je jedna od vodećih agencija za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini, specijalizirana za povezivanje kvalificiranih kandidata s uglednim poslodavcima, već osam godina uspješno sarađuje sa Saudia Airlines na prostoru cijelog Balkana.

Prijavite se sada

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da započnete uzbudljivu karijeru u avijaciji s Saudia Airlines. Zainteresirani kandidati su pozvani da apliciraju preko agencijske web stranice ili da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju na saudiacrewbosnia@clipcon.net sa naznakom “Prijava za stjuardesu” do 26. februara 2024. godine.

Napomena: Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor bit će kontaktirani za preliminarni screening (prvi krug intervjua).

Finalni intervjui sa komitetom Saudia Airlinesa će se održati u Sarajevu 2. i 3. marta 2024. godine.

Napravite prvi korak ka nagradnoj karijeri u avijaciji i pridružite se timu Saudia Airlinesa već danas.

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar