Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Sedma „Trojka iz bloka“ za porodicu Bjelica iz Trebinja

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, sutra od 19 časova organizuje tradicionalno humanitarno takmičenje u brzom šutiranju trojki na sportskim terenima Fondacije „Sveti Vukašin“.

Planetarno popularni projekat ove organizacije „Trojka iz bloka“ po sedmi put se održava u našem gradu. Ove godine sve akcije koje je ova fondacija pokrenula su naslovljene na pomoć prikupljanju sredstava za izgradnju novog porodičnog doma za šestočlanu porodicu Bjelica iz Trebinja.

„Ove godine je cilj da se okupimo u što većem broju i da zajedničkim skromnim doprinosom uspijemo da sakupimo što veća sredstva. Organizatori su odlučili da omasove ovaj događaj i ovim putem pozivaju sve Trebinjke i Trebinjce da se u četvrtak veče od 19:00 časova družimo na terenima bratske Fondacije ‘Sveti Vukašin’ i da pokažemo na pravi način solidarnost i humanost na djelu, i da iz Trebinja te večeri pošaljemo najljepšu moguću poruku. Da Trebinje ima veliku dušu pokazalo se mnogo puta tokom svih ovih godina, i zato se nadamo da ćemo i ovoga puta uspjeti da se sakupimo u što većem broju i zajedničkim snagama damo svoj doprinos u izgradnji porodičnog doma za Bjelice iz Trebinja“, navode iz organizacije „Srbi za Srbe“.

Pored sportsko-humanitarnog nadmetanja, biće upriličen i kulturno-muzički program koji će organizatori ostaviti kao iznenađenje večeri za sve prisutne.

Komentar