Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA Traže se recepcioneri, tehničari za telekomunikacije, konsultanti…

Posjetite posao.hr kako biste ubrzali svoju potragu za poslom. Ove sedmice istražite 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas!

Sunce hoteli d.d. / Bluesun Zapošljava na poziciji Suradnik u investicijama strojarski inženjer (m/ž). Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme te dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 31.01.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla je izlaganje i prodaja mesa i mesnih prerađevina te priprema mesnih prerađevina prema zadanim recepturama i normativima. Svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.01.2024.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 19.01.2024.  

ANDROMEDA GROUP d.o.o. traži osobu na poziciji Recepcionar (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Osiguran je smještaj te djelomična naknada za troškove prijevoza. Ova uloga idealna je za entuzijastične, ljubazne i „well-presented“ kandidate s iskustvom koji mogu unijeti pozitivan stav i etiku marljivog rada u tu ulogu. Prijavite se na link do 31.01.2024.

HOTEL LERO d.o.o. zapošljava Kuhinjskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Poslodavac osigurava zajednički smještaj te u cijelosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se na link do  22.01.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži zaposlenika na poziciji Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidat mora imati vozačku dozvolu B kategorije, razvijene komunikacijske vještine, spremnost rada na terenu te iskustvo na sličnim poslovima. Za više informacija o poslu posjetite link do 31.1.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Sobarice (m/ž), A la carte kuhara (m/ž), A la carte konobara (m/ž), Barmena (m/ž), Animatora (m/ž) te još nekoliko otvorenih pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu, prijavite se na link do 2.2.2024.

Manpower traži zaposlenike na pozicijama Prodavača na postsezoni (m/ž) i Specijalista za promociju novih tehnologija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu ili prijavu posjetite link do 1.2.2024.

Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci te u ostatku Hrvatske. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju i bonuse. Za više informacija o poslu posjetite link do 31.1.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za nova otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž) za rad diljem Hrvatske. Poslodavac nudi podršku, stručno usavršavanje, ugodnu radnu atmosferu i mogućnost doprinosa razvoju kompanije. Za više informacija i prijavu posjetite link do 16.1.2024.

Istražite preostale otvorene pozicije na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar