Grad Trebinje
Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA Traže se trgovci, skladištari, vozači, inžinjer građevine…

U saradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ove sedmice i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Phobs d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Business Development Manager (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Potrebno jake komunikacijske i prezentacijske vještine, u govoru i pismu na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijave poslati putem linka do 08.08.2022.

“KALVADOS”, posredovanje u trgovini, Dalibor Divčić, Dubrovnik, Iva Vojnovića 57 zapošljava osobu na radnom mjestu Gipsar/gipsarica. Mjesto rada Dubrovnik. Potpune prijave poslati putem linka do 18.08.2022.

ROYAL HOTELS & RESORT, hotelijerstvo i turizam, društvo s ograničenom odgovornošću zapošljava više osoba na radnom mjestu Pralja m/ž. Mjesto rada Dubrovnik. Potpune prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

BABIĆ PEKARA d.o.o. za proizvodnju i trgovinu zapošljava osobu na radnom mjestu Pomoćni radnik za izradu pizza (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Potpune prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

TISAK plus društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava više osoba  na radnom mjestu Prodavač/ica. Mjesto rada Dubrovnik. Poželjno iskustvo rada u trgovini i na blagajni. Prijave poslati putem linka do 10.08.2022.

HAPPY HOME društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i trgovinu zapošljava na radnom mjestu Trgovac m/ž. Mjesto rada Čibača. Tražimo profesionalnost i odgovornost u obavljanju svakodnevnih poslovnih zadataka. Prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na radnom mjestu Pomoćni skladišni radnik (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Nudimo atraktivne stimulacije ovisno o radnom učinku. Prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

PERAK AUTO D.O.O. ZA ODRŽAVANJE I POPRAVAK MOTORNIH VOZILA, TRGOVINU I USLUGE zapošljava na radnom mjestu Autolakirer (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Potpune prijave poslati putem linka do 31.07.2022.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na radnom mjestu Vozač (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Potrebna marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Prijave poslati putem linka do 01.08.2022.

POSTA d.o.o. za proizvodnju maslina, građenje, trgovinu, turizam i usluge zapošljava osobu na radnom mjestu Inženjer građevine m/ž. Mjesto rada Dubrovnik. Potpune prijave poslati putem linka do 19.08.2022.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Povezane vijesti

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

BOGATA PONUDA POSLOVA Traže se vozači, dostavljači, portiri, pa čak i sushi majstori

admin

Komentar