Grad Trebinje
Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA: Traže se vozači, sezonski radnici…

Tražite posao? U saradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktealnih poslovnih prilika. Srećno!

Auro Domus d.o.o. traži Djelatnika za rad u mjenjačnici (m/ž) na području Dalmacije u nekoliko gradova. Od kandidata se zahtijeva osnovno poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Prijave se zaprimaju do 11.03.2022. putem brze prijave.

Azur Dubrovnik / Restorani i ulaganja d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Posao uključuje pripremu i serviranje hrane. Prijaviti se možete do 28.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Orion d.o.o. traži Vozača / Dostavljača – C kategorija (m/ž). Rad se izvršava na području Hrvatske, EU, BiH, Srbije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za topli obrok i dnevnice. Prijaviti se možete do 16.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Heritage Villa Nobile traži Domačicu / Sobaricu u villi (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Boutique Hotel Marco Polo traži osobu koja će se brinut o udobnosti soba i pripremi doručka u luksuznoj villi. Prijave se zaprimaju do 19.02.2022. putem brze prijave.

Podvodni d.o.o. zapošljava Ronitelja (m/ž) u Pločama. Rok za prijavu je 28.02.2022. Posao zahtijeva izvrsne vještine u ronjenju uz korištenje alata i opreme za građevinu pod vodom. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Capitals d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 15.02.2022. Poslodavac zbog povećanog opsega posla traži stručnu i profesionalnu osobu za rad te kandidatu nudi samački smještaj. Sve potrebne informacije za prijavu saznajte na linku.

Kapun d.o.o. traži Hostesu u Dubrovniku za sezonski posao. Rok za prijavu je 09.03.2022. Posao uključuje prijem i vođenje rezervacija te doček gostiju pri ulazu u restoran. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

HŽ Infrastruktura d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara pripravnika (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 17.02.2022. Traži se kandidat sa završenom srednjom stručnom spremom. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na portalu posao.hr. 

Dubrovački zalasci sunca d.o.o. traže Voditelja vodenih sportova (m/ž). Rad se izvršava u Dubrovniku. Kandidat mora imati iskustvo u vodenim sportovima. Prijave traju do 28.02.2022. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Pevex d.d. zapošljava Voditelja programa (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 21.02.2022. Traži se kandidat sa završenom srednjom stručnom spremom, iskustvom rada na istim ili sličnim poslovima te poznavanje prodajnog asortimana. Više informacija i podatke za prijavu potražite na linku.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Srećno u pretraživanju!

Povezane vijesti

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin