Grad Trebinje
Region

Sedmična ponuda poslova u dubrovačkoj regiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr gradtrebinje.com donosi izdvojenu ponudu najboljih poslova za ovu sedmicu.

Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u Korčuli i Pločama. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se.

Radio Delta d.o.o. zapošljava voditelja marketinga, oglašavanja i promocije (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 30.9. Posao se sastoji od prodaje usluga radija i portala, ugovaranja zakupa medijskog prostora, osmišljavanja marketinških kampanja i slično. Više na linku.

Proizvodno trgovačko ugostiteljsko uslužni obrt Babić traži pekara (m/ž). Mjesto rada je Blato, a rok prijave 30.9. Uvjet je srednja stručna sprema. Rad se odvija noću. Detalje provjerite ovdje.

Ugostiteljski obrt Unka zapošljava konobara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Posao obuhvaća posluživanje pićima i napitcima, održavanje čistoće i izdavanje računa. Više na linku.

LFM interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 7.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Pepino j.d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a iskustvo nije važno. Posao obuhvaća prijem robe, prijevoz po skladištu, utovar i istovar robe. Provjerite više ovdje.

WPD Adria d.o.o. zapošljava specijalista za podršku poslovanju i komunikacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 5.10. Uvjeti su visoka stručna sprema društvenog smjera, organizacijske vještine, spremnost na timski rad, samoinicijativnost i ostalo. Provjerite više na linku.

Straževac d.o.o. traži građevinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje, a rok prijave 3.10. Poslodavac osigurava smještaj. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci. Provjerite kako aplicirati.

Stomatološka ambulanta Dr. Sanja Radić Miović zapošljava asistenta u ambulanti dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.10. Potrebna je godina dana radnog iskustva i završena srednja škola. Više o poslu na linku.

Medius d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 3.10. Poželjno je prethodno radno iskustvo i položen stručni ispit, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Izdvojili smo 10 zanimljivih pozicija koje se nude ove sedmice

admin

TRAŽE SE RADNICI Poslodavci nude bonuse, osiguran smještaj, mogućnosti napredovanja i putovanja…

admin

PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se voditelji gradilišta, blagajnici, kuVari, taksisti…

admin