Grad Trebinje
Region

Sedmična ponuda poslova u dubrovačkoj regiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr gradtrebinje.com donosi izdvojenu ponudu najboljih poslova za ovu sedmicu.

Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u Korčuli i Pločama. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se.

Radio Delta d.o.o. zapošljava voditelja marketinga, oglašavanja i promocije (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 30.9. Posao se sastoji od prodaje usluga radija i portala, ugovaranja zakupa medijskog prostora, osmišljavanja marketinških kampanja i slično. Više na linku.

Proizvodno trgovačko ugostiteljsko uslužni obrt Babić traži pekara (m/ž). Mjesto rada je Blato, a rok prijave 30.9. Uvjet je srednja stručna sprema. Rad se odvija noću. Detalje provjerite ovdje.

Ugostiteljski obrt Unka zapošljava konobara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Posao obuhvaća posluživanje pićima i napitcima, održavanje čistoće i izdavanje računa. Više na linku.

LFM interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 7.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Pepino j.d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a iskustvo nije važno. Posao obuhvaća prijem robe, prijevoz po skladištu, utovar i istovar robe. Provjerite više ovdje.

WPD Adria d.o.o. zapošljava specijalista za podršku poslovanju i komunikacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 5.10. Uvjeti su visoka stručna sprema društvenog smjera, organizacijske vještine, spremnost na timski rad, samoinicijativnost i ostalo. Provjerite više na linku.

Straževac d.o.o. traži građevinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje, a rok prijave 3.10. Poslodavac osigurava smještaj. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci. Provjerite kako aplicirati.

Stomatološka ambulanta Dr. Sanja Radić Miović zapošljava asistenta u ambulanti dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.10. Potrebna je godina dana radnog iskustva i završena srednja škola. Više o poslu na linku.

Medius d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 3.10. Poželjno je prethodno radno iskustvo i položen stručni ispit, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

LIBERTAS DUBROVNIK ZAPOŠLJAVA Za buduće vozače autobusa finansiraju polaganje za D kategoriju

admin

TRAŽITE POSAO? Nađite nešto za sebe u sedmičnoj ponudi

admin

PAROVI, JAVITE SE! Snima se ljubavna scena za igrani film, Dubrovčani imaju prednost!

admin

Dubrovački vrtovi sunca zapošljavaju

admin

TOP 10 POSLOVNIH PONUDA Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku i okolini

admin

Objavljeno kolika je prosječna plata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

admin