Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU: Traže se kuvari, konobari, sezonski radnici,…

U saradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceuta (m/ž) i Farmaceutskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se profesionalna osoba za izdavanje lijekova i stručno savjetovanje pacijenata. Prijave se zaprimaju do 09.02.2022. putem brze prijave.

Čokoland d.o.o. traži trgovačkog predstavnika (m/ž) za izvršavanje rada na području cijele Hrvatske. Prijaviti se možete do 01.02.2022. Traži se kandidat sa izvrsnim prodajnim vještinama, koji je spreman na terenski rad. Prijave se zaprimaju brzo i jednostavno putem brze prijave.

Podvodni d.o.o. zapošljava Ronitelja (m/ž) u Pločama. Rok za prijavu je 28.02.2022. Posao zahtijeva izvrsne vještine u ronjenju uz korištenje alata i opreme za građevinu pod vodom. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Gi froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava tehničkog agenta sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). Rad se izvršava iz udobnosti vlastitog doma. Potrebne su dobre komunikacijske i organizacijske vještine te napredno poznavanje njemačkog jezika. Prijaviti se možete do 04.02.2022. putem linka.

Azur Dubrovnik / Restorani i ulaganja d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Posao uključuje pripremu i serviranje hrane. Prijaviti  se možete do 28.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Fornix d.o.o. traži Operatera – autokontrolora (m/ž) u Pločama. Prijave traju do 04.02.2022. Poslodavac traži 10 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom za rad u proizvodnom pogonu u automobilskoj industriji. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Capitals d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 15.02.2022. Poslodavac zbog povećanog opsega posla traži stručnu i profesionalnu osobu za rad te kandidatu nudi samački smještaj. Sve potrebne informacije za prijavu saznajte na linku.

Gi froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava na poziciju Customer Service Representative (m/f). Nude mogućnost rada od kuće, a prijaviti se možete do 04.02.2022. Od kandidata se traži komunikativnost, proaktivnost i komunikativno znanje njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju putem linka.

Heritage Villa Nobile traži Domačicu / Sobaricu u villi (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Boutique Hotel Marco Polo traži osobu koja će se brinut o udobnosti soba i pripremi doručka u luksuznoj villi. Prijave se zaprimaju do 19.02.2022. putem brze prijave.

Adriatic kampovi d.o.o. zapošljavaju Predstavnika u kampu (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok za prijavu je 28.02.2022. Traže 2 osobe za sezonski posao te im nude zajednički smještaj i 2 topla obroka. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin