Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU: Traže se kuvari, konobari, sezonski radnici,…

 Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Heritage Villa Nobile traži Domačicu / Sobaricu u villi (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Boutique Hotel Marco Polo traži osobu koja će se brinut o udobnosti soba i pripremi doručka u luksuznoj villi. Prijave se zaprimaju do 19.02.2022. putem brze prijave.

Azur Dubrovnik / Restorani i ulaganja d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Posao uključuje pripremu i serviranje hrane. Prijaviti  se možete do 28.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Hoteli Maestral d.o.o. zapošljavaju Kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Natječaj je otvoren do 31.01.2022. Poslodavac traži 15 radnika, za sezonski posao, sa završenom srednjom trogodišnjom školom te će im omogućiti zajednički smještaj. Za posao se mogu prijaviti i umirovljenici. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Capitals d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 15.02.2022. Poslodavac zbog povećanog opsega posla traži stručnu i profesionalnu osobu za rad te kandidatu nudi samački smještaj. Sve potrebne informacije za prijavu saznajte na linku.

Era-commerce d.o.o. traži Prodavača (m/ž) na odjelu građevinskog materijala. Mjesto rada je Opuzen, a prijave se zapirmaju do 31.01.2022.Poslodavac traži 2 radnika koji će vršiti zaprimanje, provjeru i prodaju robe. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Violić i Knez d.o.o. traže Mesara (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 02.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom školom u trajanju od 3 godine uz 6 mjeseci radnog iskustva. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Adriatic kampovi d.o.o. zapošljavaju Predstavnika u kampu (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok za prijavu je 28.02.2022. Traže 2 osobe za sezonski posao te im nude zajednički smještaj i 2 topla obroka. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Podvodni d.o.o. zapošljava Ronitelja (m/ž) u Pločama. Rok za prijavu je 28.02.2022. Posao zahtijeva izvrsne vještine u ronjenju uz korištenje alata i opreme za građevinu pod vodom. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Trgo Fortuna d.o.o. traži Prodajnog predstavnika / Komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka.

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin