Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU: Traže se prodavači, farmaceuti, tehničari, kuvari, konobari,…

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovu sedmicu. Prijavite se i sretno!

Loca Experience d.o.o. zapošljava turističkog domaćina (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Od kandidata se zahtijeva komunkativnost i ljubaznost, a glavni zadatak ovoga posla je približiti gostima  kulturu i način života u vašem kraju. Za posao se prijavite putem brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži prodavača (m/ž) na svježim odjelima. Mjesto rada je dubrovnik, a rok za prijavu je 04.01.2022. Posao uključuje zaprimanje i skladištenje te izlaganje i prezentacija robe. Prijavite se putem linka.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu, odobrenje za samostalni rad te dorbre organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem brze prijave.

Općinski sud u Dubrovniku zapošljava višeg informatičkog referenta (m/ž). Rad se obavlja u Dubrovniku, a prijave se zaprimaju do 29.12.2021. Kandiat mora imati završenu višu stručnu spremu i jednu godinu radnog iskustva. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Studenac d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Natječaj je raspisan za 2 radna mjesta u Lovištu i 2 radna mjesta u Kučištu. Prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Uvjet za posao je posjedovanje radnog iskustva u  trgovini. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

HP – Hrvatska pošta d.d. traži operatera (m/ž) u poštanskom uredu. Mjesto rada je Lastovo, rok za prijavu je 31.12.2021. Posao obuhvaća pružanje poštanskih, financijskih i ostalih usluga korisnicima. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Plodine d.d. traže voditelja (m/ž) mesnice u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Voditelj će biti zadužen za izradu narudžbi, obradu mesa i pripremu mesnih prerađevina te usluživanje kupaca. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Kalvados traži djelatnika (m/ž) za grafičko crtanje u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Kandidat mora imati završenu srednju ili višu stručnu spremu i 1 godinu radnog iskustva. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 26.12.2021. Posao uključuje izdavanje lijekova bez recepta, stručno savjetnovanje pacijenata i rad u laboratoriju. Prijave se zaprimaju ovdje.

Dubrovački zalasci sunca d.o.o. zapošljavaju materijalnog računovođu / kontrolora (m/ž) u Dubrovniku. Rok za prijavu je 03.01.2022. Posao uključuje unos artikala, cijena i normativa u sustav, formiranje normativa artikala u suradnji s operativom i kalkulaciju troškova artikala te knjiženje utrošaka materijala. Više informacija i podatke za prijavu saznajte ovdje.

Povezane vijesti

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin