Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU: Traže se prodavači, logističari, asistenti, građevinci…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ova sedmice. Prijavite se i sretno!

Metro zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentiranost na kupca, timski rad, kreativnost i urednost pri radu, volja i želja za stjecanjem novih znanja i izazova. Prijavite se.

Ice team d.o.o. zapošljava prodavača sladoleda (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 10.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Pizza shop d.o.o. zapošljava voditelja poslovanja ugostiteljskog objekta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 13.10. Uvjeti su minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na ugostiteljskom programu, poznavanje poslovanja i trendova u ugostiteljstvu, odgovornost i samostalnost u radu. Provjerite više ovdje.

Sirana Gligora d.o.o. zapošljava voditelja prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 29.10. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite putem linka.

Vizir d.o.o. zapošljava zamjenika zapovjednika vatrogasne postrojbe (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a prijave su otvorene do 16.10. Potrebna je viša stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Više na linku.

Prima namještaj d.o.o. zapošljava logističara u maloprodaji/montera (m/ž). Mjesto rada je Opuzen, a prijave su otvorene do 10.10. Potrebno je radno iskustvo na poslovima montaže, pozitivnost, komunikativnost, spremnost na stjecanja novih znanja i fleksibilnost. Više na linku.

Dentar centar Župa d.o.o. traži dentalnog asistenta – medicinsku sestru/tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 10.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Pepco zapošljava na pozicijama blagajnik/ prodavač (m/ž), voditelj smjene (m/ž), voditelj trgovine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 3.10. Potrebno je radno iskustvo, najmanje završena srednja škola, želja za radom s ljudima. Aplicirajte.

Pomorsko športska udruga Peliška jedra traže knjigovođu/ administratora (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 4.10. Posao podrazumijeva samostalno vođenje poslovnih knjiga Udruge i administrativne poslove. Detalje provjerite ovdje.

Srećno kandidatima!

Povezane vijesti

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

BOGATA PONUDA POSLOVA Traže se vozači, dostavljači, portiri, pa čak i sushi majstori

admin