Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU: Traže se sezonski radnici, dostavljači, serviseri, špediteri, kuvari, konobari…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ove sedmice. Prijavite se i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava supervizora (m/ž). Rad se odvija na terenu u Dalmaciji. Prijave se zaprimaju do 30.6. Od kandidata se očekuju minimalno srednjoškolsko obrazovanje, iskustvo u terenskom poslu, poznavanje tehnološke industrije, komunikativnost i posjedovanje prezentacijskih vještina, orijentiranost prema rezultatima i konstantni razvoj. Aplicirajte.

Andrea zapošljava dostavljača (m/ž) u Pločama. Rok prijave je 10.7. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Iskustvo nije uvjet, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Wellness Dalmacija d.o.o. zapošljava kozmetičare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Calypso, obrt, zapošljava djelatnika u vešeraju (m/ž). Mjesto rada su Polače, a prijave su otvorene do 30.6. Poslodavac osigurava hranu i smještaj. Posao obuhvaća pranje i peglanje stolnjaka i ubrusa. Više na linku.

Niko Bilić zapošljava roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Ston, a prijave su otvorene do 7.7. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a radno vrijeme i plaća su po dogovoru. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite putem linka.

Dubrovačka televizija d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika/asistenta u uredu uprave (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 11.7. Posao obuhvaća administrativne poslove, logistiku, organizaciju poslova za Upravu, pisanu i usmenu korespodenciju s klijentima te druge aktivnosti koje pomažu uredske procese. Potrebna je fleksibilnost i sklonost timskom radu te radno iskustvo od tri godine. Provjerite više putem linka.

Pizza shop d.o.o. zapošljava voditelja poslovanja ugostiteljskog objekta (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.6. Od voditelja se očekuje cjelovito vođenje i koordiniranje svih procesa u ugostiteljskom objektu (kuhinja, bar, terasa, nabava, organizacija) kroz komunikacijske, prodajne i upravljačke vještine te je potrebno aktivno poznavanje i praktično provođenje ugostiteljsko uslužnog djelovanja. Traži se srdačna, pristupačna, kompletna, diskretna, visokoprofesionalna osoba sposobna preuzeti odgovornosti. Provjerite detalje putem linka.

Taslak Trade d.o.o. traži agenta u rent a car agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Lovor d.d. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Lumbarda, a prijave su otvorene do 15.7. Posao obuhvaća rad na recepciji hotela, unošenje rezervacija, primanje gostiju, izdavanje računa, rad na šanku i ostalo po potrebi. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Perak auto d.o.o. zapošljava voditelja servisa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 30.6. Posao podrazumijeva interaktivni prijem vozila u servis, dogovaranje servisnih aktivnosti, kontrolu kvalitete izvršenih radova na vozilu, poznavanje mehanike i mehaničarskih dijelova. Provjerite detalje putem linka.

Povezane vijesti

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin