Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU Traže se spremačice, farmaceuti, mehaničari…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr gradtrebinje.com donosi izdvojenu ponudu najboljih poslova ove sedmice. Prijavite se i sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) i farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Potrebna je završena srednja škola, odnosno visoka stručna sprema te odobrenje za samostalni rad. Rok prijave je 5.10. Prijavite se.

Esicher d.o.o. zapošljava savjetnika za životno osiguranje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 12.10. Uvjeti su poznavanje rada na računalu, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost te afinitet prema prodaji. Obvezne su dvije godine rada na direktnoj prodaji auto osiguranja i poželjna je licenca za zastupanje u osiguranju. Više na linku.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. traži spremača / čistača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 15.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite kako aplicirati.

Alfaplan građenje zapošljava mehaničara teških građevinskih strojeva (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž) i rukovatelja viličarom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 28.10. Provjerite detalje ovdje.

Škver, obrt, zapošljava kuhara (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a rok prijave 10.10. potrebna je srednja stručna sprema, a smještaj je uključen. Više na linku.

LFM interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 7.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Ljekarne Joukhadar zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 14.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, a posao obuhvaća poslove magistra farmacije u ljekarni. Više o poslu ovdje.

Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 23.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ili završena osnovna škola s potvrdom o završenom tečaju za njegovatelja. Više na linku.

WPD Adria d.o.o. zapošljava specijalista za podršku poslovanju i komunikacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 5.10. Uvjeti su visoka stručna sprema društvenog smjera, organizacijske vještine, spremnost na timski rad, samoinicijativnost i ostalo. Provjerite više na linku.

Krtica 2 d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Janjini. Rok prijave je 7.10. Uvjeti su završena srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi smještaj. Više na linku.

Sretno kandidatima!