Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA U DUBROVNIKU: Traže se taxi vozači, farmaceuti, operateri,…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Metro zapošljava voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 21.9. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, minimalno tri godine odgovarajućeg radnog iskustva, poznavanje MS Office paketa te engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuju se organizacijske vještine, analitičnost te sposobnost upravljanja timom i timski duh. Prijavite se.

Dental centar Župa d.o.o. zapošljava specijalista ortodoncije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je visoka stručna sprema. Poslodavac nudi posao na neodređeno. Više na linku.

Auto Riva 1911 j.d.o.o. zapošljava vozača taxi vozila (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite više putem linka.

Zdravstvena ustanova ljekarna ‘Dubrovnik’ traži magistra farmacije (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.9. Od kandiata se očekuje visoka stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Rasadnik Praud zapošljava na poziciji inženjera agronomije (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 12.9. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Tehno Elektronik d.o.o. traži montera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 24.9. Posao obuhvaća montažu sustava grijanja i klimatizacije, montažu cjevovoda, samostalno čitanje radioničkih nacrta i montažnih projekata. Više na linku.

Pullus d.o.o. traži inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 17.9. Posao podrazumijeva rad na gradilištu, vođenje građevinskog dnevnika, izradu građevinske knjige i poznavanje rada na računalu. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Detalje provjerite ovdje.

Obrt za usluge Prizma zapošljava distributera reklamnog materijala (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 18.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i spremnost na terenski rad. Provjerite više ovdje.

Mozaik d.o.o. zapošlava šefa prodaje i smjene na recepciji (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 30.9. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Palameta zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave se zaprimaju do 2.10. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku


  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Povezane vijesti

Waikiki traži veći broj radnika

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 13.10.2021. godine

admin

Violeta traži unapređivača prodaje u Trebinju

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 06.10.2021. godine

admin

PRILIKA ZA POSAO Na jugu Hrvatske se traže dizajneri, marketinški stručnjaci, voditelji poslovanja, prodavači…

admin

X express zapošljava! Potrebni radnici u Trebinju

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više