Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Sedmična ponuda poslova

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr, gradtrebinje.com donosi izdvojenu ponudu najboljih poslova ovu sedmicu. Prijavite se i sretno!

Intersnack Adria d.o.o. traži voditelja prodajnih predstavnika (m/ž) na području Dalmacije. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su petogodišnje iskustvo u prodaji u FMCG industriji, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost i timski rad, visoka razina vještina upravljanja timom, važeća vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i inovativnom internacionalnom okruženju. Prijavite se.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave 27.11. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Prijavite se na linku.

Tehno Štefanović zapošljava samostalnog zidara (m/ž) I pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj. Potrebno je radno iskustvo od minimalno dvije godine, spremnost na timski rad I ozbiljnost. Poslodavac nudi redovne dugoročne radove, dinamičan I samostalan posao u timskom okruženju te organizira I plaća smještaj I prijevoz. Prijavite se.

Prosum d.o.o. zapošljava armirača (m/ž), tesara (m/ž), zidara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 13.11. Poslodavac osigurava smještaj i prehranu. Potrebna je srednja stručna sprema te dvije godine radnog iskustva. Više na linku.

Bilić d.o.o. zapošljava skladištara građevnih materijala (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a rok prijave 15.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Krtica 2 d.o.o. zapošljava tesara (m/ž), zidara (m/ž), armirača (m/ž) i voditelja gradilišta (m/ž) u Janjini. Potrebna je minimalno završena osnovna ili srednja škola i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Mesna industrija Braća Pivac traže mesara (m/ž) u Veloj Luci i prodavača u mesnici (m/ž) u Korčuli. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Esicher d.o.o. zapošljava web developera – wp (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 15.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Detalje provjerite ovdje.

Ljekarna Mira Tomas zapošljava magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća izdavanje lijekova na recept i bez recepta, savjetovanje korisnika i slično. Potrebna je visoka stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Obšivač zapošljava električara održavanja (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin