Grad Trebinje
Trebinje

Sedmična ponuda: Traže se medicinsko osoblje, konobari, trgovci…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji sa portalom posao.hr, gradtrebinje.com donosi izdvojenu ponudu najboljih poslova za ovu sedmocu. Prijavite se i srećno!

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u pozivnom centru (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 10.12. Uvjeti su izražena komunikativnost, spremnost na rad u smjenama, napredno poznavanje MS Office-a, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te fleksibilnost i sklonost timskom radu. Prijavite se.

H.E.V. j.d.o.o. zapošljava djelatnika u pozivnom centru (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 28.11. Traži se srednja stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Potrebna je predanost i ozbiljnost prema poslu. Provjerite više ovdje.

Čović Ante stomatolog zapošljava medicinsku sestru / dentalnog asistenta (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a rok prijave 30.11. Potreban je položen stručni ispit, a poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Traži se komunikativna, vedra i stručna osoba. Provjerite više ovdje.

Viva d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvaća samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje osobljem u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

Tehnomobil traži sakupljača / vozača ee – otpada (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 24.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Kandidati sa C kategorijom imaju prednost. Provjerite više ovdje.

Trast otpremništvo d.o.o. zapošljava referenta otpremništva (m/ž) u Pločama. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijave su otvorene do 30.11. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno godinu dana. Traži se stručni ispit za ovlaštenog carinskog zastupnika te vozačka dozvola. Više na linku.

Jamar, obrt, traži konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž) za rad u Korčuli. Potrebno je radno iskustvo i služenje engleskim jezikom, a po mogućnosti i poznavanje više stranih jezika. Provjerite kako aplicirati na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 10.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte.

Ljekarna Mira Tomas zapošljava magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća izdavanje lijekova na recept i bez recepta, savjetovanje korisnika i slično. Potrebna je visoka stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Obšivač zapošljava električara održavanja (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Srećno kandidatima!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin