Grad Trebinje
Moda i ljepota

Sestre Vanja, Maja i Anđela Bošković: Zajedno u službi ljepote

Rođene u Njemačkoj, navikle na rad, da bez truda nema hljeba ni novca, sestre Bošković su došle na ideju da u Trebinju otvore salon ljepote u kome sve naše sugrađanke mogu pronaći tretman za sebe. U prijatnom ambijentu sa još prijatnijom Vanjom i Majom smo razgovarali o trendovima ljepote, tehnikama koje rade ali i o tome kako se snovi ostvaruju.

„Sve je počelo tako što sam ja sa 12 godina ušla u svijet ljepote. Zanimalo me sve što je vezano za ljepotu, od sređivanja noktiju pa na dalje. Te 2016. godine sam otišla na prvu obuku u Banja Luku a onda su za mnom krenule Maja i Anđela“, priča Vanja i dodaje da nije slučajno što su veoma mlade pokrenule svoj sopstveni biznis.

„U Njemačkoj smo stekli naviku da ako nešto želimo, moramo to i zaraditi. Ne možemo čekati posao a ne može svako i ići samo na fakultet. Moramo svi iskoristiti i talenat i ljubav i baviti se i zanatima. Naravno, to nas ne spriječava da dodatno učimo, razvijamo se i napredujemo u svim oblastima, ali prioritet nam je naš mali biznis koji planiramo proširiti i uskoro otvoriti salon u kom će jedna žena moći da uradi sve tretmane koje bude željela“, kaže Vanja koja je zadužena za naše lijepe i uredne nokte kao i za obrve koje radi „puder tehnikom“. Takođe je i edukator, pa tako svoje znanje ne želi da zadrži samo za sebe već i da prenese svim zainteresovanim djevojkama.

Maja, koja brine o našim trepavicama i vitkom tijelu bez celulita, među prvima je u našem gradu počela da radi „madero terapiju“.

„Radim sve tretmane trepavica, od nadogradnje, „lash lift“ tehnike do ruskog volumena. Čupam i farbam obrve. Uz Vanju sam i ja ovaj svijet zavoljela a onda i najmlađa sestra. Želimo da napredujemo i proširimo posao i da uživamo u ljepoti sa svim našim sugrađankama“, dodaje ona.

Ostatak razgovora poslušajte u emisiji.

Razgovarala: Sunčica Pešić/Radio Trebinje