Grad Trebinje
Region

SLUŽBENI AUTOMOBIL, LAPTOP, BONUSI, BOŽIĆNICE… Nudi se puno poslova s primamljivim uslovima rada

U potrazi ste za poslom? U saradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ove sedmice. Srećno sa zapošljavanjem!

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Airport Representative (m/ž) i Resort Team Leader (m/ž) u Dubrovniku. Nude mnoge pogodnosti poput u potpunosti plaćenog treninga i IT opreme, mogućnosti napredovanja i slično. Prijaviti se možete do 16.12.2023. putem linka.

Autio Tour d.o.o. zapošljava na poziciji Operativni djelatnik (m/ž) u Dubrovniku. Vaše odgovornosti uključuju izdavanje i pokupljanje audio opreme. Radi se s domaćim i stranim agencijama. Za ovaj je posao potrebna najmanje srednja stručna sprema, osnove rada na računalu, znanje engleskog i vozačka dozvola B kategorije. Možete se prijaviti do 25.11.2023. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023. 

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije je osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Nude službeni automobil (za potrebe rada na terenu), laptop, tablet te službeni mobitel. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 23.12.2023. putem brze prijave.

SAMSIC d.o.o. traži Radnika na održavanju higijene (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više djelatnika za ovu poziciju. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 30.11.2023.  

GRAĐA MAXMART d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Opuzenu. Poslodavac osigurava puno radno vrijeme te u cijelosti isplaćenu naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se do 15.12.2023. putem linka.  

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje za građevinske strojeve (mehanizaciju) / Sales Manager (m/ž). Traže mlade, ambiciozne i sposobne kandidate i nudimo mogućnost zaposlenja na određeno/neodređeno vrijeme. Radi se na više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 08.12.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu – student (m/ž) na više lokacija. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja i vještine. Prijavite se putem linka do 30.11.2023. 

Makro 5 Gradnje d.o.o. zapošljava na pozicijama: Obračunski inženjer (m/ž), Voditelj radova 1 / građevinski inženjer (m/ž), Voditelj gradilišta (m/ž), Administrativni referent / Tajnik (m/ž), Vozač kamiona – C kategorija (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijavite se na linku do 06.12.2023. 

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Srećno!

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

TRAŽITE POSAO? Pogledajte oglase za radna mjesta u Dubrovniku i okolini

admin

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini, prijavite se već sada

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 14.2.2024. godine.

admin

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Službi za poslove sa strancima

admin

Konkurs Er Srbije za zapošljavanje kabinske posade

admin

OGLAS ZA POSAO Saradnik u prodaji (m/ž)

admin

Komentar