Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

SNSD u Trebinju ozvaničio početak kampanje (Foto)

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Trebinje danas je lijepljenjem prvog plakata obilježio početak predizborne kampanje za lokalne izbore, a predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović poželio je dostojnu, kulturnu, gospodstvenu kampanju, uz poruku da Trebinje zaslužuje kulturno ponašanje, dostojno običnog čovjeka.

Petrović je rekao da je njihov zadatak da u ovoj kampanji priđu ljudima i ukažu im na sve ono što su radili u prethodne četiri godine, ali i ono što će raditi u naredne četiri.

“To smo, u platformi koja je bila 2016-2020, realizovali u procentu od 95 odsto. Očekujemo i veliki procenat izvršenja obećanja koja dajemo u novoj platformi 2020-2024. godina”, rekao je Petrović novinarima i poželio sreću svim političkim subjektima i koalicionim partnerima koji podržavaju kandidaturu Mirka Ćurića za gradonačelnika.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić, koji je i aktuelni gradonačelnik, poželio je da kampanja prođe u miru, dostojanstveno, kao i da se ljudima prezentuje sve ono što je urađeno u prethodnom periodu, ali i ideje za naredni period.

“Ono što je jako važno je da se naoružamo strpljenjem. Biće provokacija u ovom periodu, mi nismo za to, mi smo ljudi koji smo prepoznatljivi da želimo sve razgovorom da rješavamo, u miru. Ono što mi očekujemo je 70 odsto glasova i za mene kao kanidata uz podršku svih koalicionih partija i SNSD-a i svih građana koji podržavaju rad, red i disciplinu, jer smo prepoznatljivi po tome”, istakao je Ćurić.

Ćurić je naglasio da očekuju da će ostvariti izborni rezultat od 21 odbornika u skupštinskoj većini, zajedno sa koalicionim partnerima.

On je svim kandidatima poželi dobar rezultat i uspješan rad, kao i koalicionim partnerima i ostalim političkim subjektima.

Lokalni izbori u BiH biće održani 15. novembra.

Povezane vijesti

Radnicima u elektroenergetskom sektoru povećane plate

admin

Među 50 najmoćnijih u Srpskoj našla se i tri Hercegovca

admin

ERS popustio, “RiTE Gacku” dodatnih 30 miliona kroz novi ugovor

admin

Ćurić: Nadležni da rasvijetle paljevinu vozila i kazne počinioce

admin

Petrović: narod Bileće ostao bez vlasti; Vujović oštro odgovorio

admin

Petrović – Nedopustivo je i za svaku osudu nanošenje teških povreda Marku Dučiću

admin