Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Spava samo s tuđim muževima, a sada dolazi u Dubrovnik: ‘Tako im spašavam brak!”

Britanka Gweneth Lee (49), serijska ljubavnica, opisuje kakav je osjećaj putovati svijetom i spavati s tuđim muževima, čineći time ‘dobra djela’. Iako je mnogi osuđuju, odlučna je u tvrdnji da spašava mnoge brakove.

Lee po svijetu pomaže zadovoljiti seksualne fantazije oženjenih muškaraca, ali, unatoč tome što drugi misle, ona vjeruje da pomaže spasiti brakove mnogih. Ona tako živi već 10 godina

Sve je počelo kada se odlučila pridružiti vodećoj britanskoj stranici za afere, dok je još bila u braku sa svojim pokojnim suprugom Robertom, za kojeg tvrdi da ga je jako voljela, ali je priznala da ju je također varao tijekom braka, prenose 24sata.

– Otkrila sam da se viđa sa ženama na stranici za afere, i pomislila sam ako ga ne mogu spriječiti, pridružit ću mu se. Znala sam da nikada neću moći obuzdati njegove nagone, kao i to da mu moje varanje neće predstavljati veliki problem – kaže Lee dodajući kako je Robert bio dovoljno zreo da zna kako bi bilo licemjerno od njega da se usprotivio.

Uvijek je voljela seks i uzbuđenje spavanja s nekim novim.

– Oboje smo imali afere s različitim ljudima prije nego što je on nažalost umro prije više od deset godina. Srce mi se tada slomilo, ali nakon što sam preboljela tugu, odlučila sam ponovno izlaziti – kaže.

– Stranica za pronalazak afera mi je odgovarala jer je puna muškaraca koji su opsjednuti seksom, baš kao i ja. Samo sam nastavila koristiti stranicu iako više nisam bila u braku i jako se zabavljam posljednjih deset godina. – dodaje.

Gweneth viđa bogate, oženjene muškarce s kojima se povezuje diljem svijeta. Putuje s njima na egzotične lokacije i kaže da imaju najbolji seks.

– Većina tih putovanja maskirana su kao poslovna, a njihove žene ne znaju da idem s njima – dodala je.

Ove godine ljubavnica se već provela s trojicom oženjenih ljubavnika na raskošnim inozemnim putovanjima.

Jedan otmjeni odmor uključivao je putovanje u Cap Ferret na jugu Francuske u svibnju, s međunarodnim bankarom.

– Viđala sam se s nevjerojatno bogatim bankarom koji ima klijente u svim europskim modnim prijestolnicama, Rimu, Amsterdamu, Parizu, Londonu. Bio je poslovno u Bordeauxu i inzistirao je da mu se pridružim na atlantskoj obali kamo puno najbogatijih ljudi u Francuskoj odlazi na ljeto. Bilo je apsolutno nevjerojatno – priča Lee.

Imao je prekrasnu kuću na plaži s osobljem koje je udovoljavalo svakom njihovom hiru.

– Nezasitan je i viđa se s puno djevojaka. Oženjen je i voli svoju ženu, ali ona ne može seksualno držati korak s njim. On stvarno ima curu u svakoj luci – kaže ona.

Također je otišla u Palm Springs kako bi upoznala drugog ljubavnika koji je stekao bogatstvo ulažući u tehnološke start-upove sa sjedištem u Silicijskoj dolini oko Kalifornije.

– Bio je tamo dva tjedna i inzistirao je da mu se pridružim u Kaliforniji na tjedan dana u lipnju – rekla je, dodajući kako joj je bilo jako zabavno.

– On voli nastrani seks i malo smo eksperimentirali sa BDSM-om i jako smo se zabavili – ističe Lee.

Također je bila u Parizu s burzovnim mešetarom koji se oženio svojom tinejdžerskom ljubavi. Rekla je da je došao u 40-u i shvatio da ne želi provesti ostatak života spavajući samo s jednom ženom.

– Da ste plaćali sva ova tri putovanja, koštala bi najmanje oko milijun kuna kad ubacite sve darove koje sam dobila, obroke u restoranima s Michelinovim zvjezdicama i šampanjac. Sve sam dobila besplatno i provela sam se najbolje što sam mogla – priča Lee.

Gweneth je rekla kako je osjetila ‘veliko olakšanje’ ponovno putovati nakon Covid krize, jer su joj, kako kaže, prošla dva ljeta bila užasna jer se nije mogla baš dobro zabaviti.

Ljubavnica uopće nije putovala tijekom 2020. godine, a putovanja su također bila vrlo ograničena i prošle godine, no sada kaže da se vratila na ‘staro’. Ali unatoč svojim vrućim i ponekad nastranim bjegovima, Gweneth također ima stalne ljubavnike koje viđa svakih mjesec dana.

– Volim izlaziti dva puta tjedno – objašnjava.

To obično uključuje večeru, putovanje na neko ekskluzivno mjesto i puno seksa.

– Volim seks i život je za življenje. Tko se želi skrasiti s istom osobom i imati dosadan seks 40 ili 50 godina? Puno je zabavnije birati najbolje ljubavnike i istovremeno uživati ​​u brojnim egzotičnim putovanjima – istaknula je, napominjući kako shvaća da njezin stil života nije za svakoga, ali jednostavno ona više nije mogla biti sretna samo s jednom osobom.

Krajem mjeseca trebala bi otputovati i u Dubrovnik, u Hrvatsku, s financijskim direktorom s kojim se viđa već nekoliko godina.

– On je oženjen i njegova žena je prestala seksati se s njim. Ona je svjesna da on viđa druge žene i žmiri na to. Idemo na produženi vikend – kaže Lee.

Komentar