Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

SPOJIO IH SEMINARSKI RAD Kako je glumac osvojio 32 godine mlađu studentkinju

Naime, glumac je oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju.

Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promijenio. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma me je toliko dirnula da sam mu prišla poslije jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija za “Gloriju”.

Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

– Pošto poslije predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želio sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se – rekao je on.