Grad Trebinje
Trebinje

Srđan Savić novi predsjednik Gradskog odbora Demosa

U Trebinju je večeras održana Izborna skupština Gradskog odbora Demosa, na kojoj je za novog predsjednika izabran Srđan Savić.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik stranke Nedeljko Čubrilović.

Savić kaže da će se truditi da ispuni očekivanja svih članova stranke koji su ga podržali.

„Trudiću se da uključimo što više mladih i da budemo prepoznatljivi na političkom nebu Trebinja. Glavni cilj su nam parlamentarni izbori 2022. godine. Trudićemo se da zajedno sa ostalim opštinskim odborima Demosa ostvarimo mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, rekao je Savić.

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović je istakao da je Demos već prepoznatljiv u Republici Srpskoj, te da očekuje da na tom nivou bude i u Trebinju.

“Ovi mladi ljudi su prihvatili inicijativu i ideju da sprovode politiku Demosa u narednom periodu. Naš cilj je da imamo mandat iz Hercegovine.To je sa naše strane realno, te očekujemo da stabilizujemo političku scenu. Mi smo stranka kompromisa, stranka za rješenja, stranka čiji je prioritet Republika Srpska i na tom fonu ćemo ostati i ovdje u Trebinju”, poručio je Čubrilović.

Izbornoj skupštini Demosa prisustvovali su i predsjednik Regionalnog odbora Demosa Slobodan Šaraba, zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović, te potpredsjednik Demosa Spomenko Stojanović.

Radio Trebinje