Grad Trebinje
Trebinje

„Srijedom o svemu“ sa đacima generacije trebinjskih srednjih škola (AUDIO)

Gosti Radio Trebinja bili su Maja Bodiroga i Milana Radić, najbolji učenici u svojoj generaciji u Centru srednjih škola, na četvorogodišnjem smjeru ekonomski tehničar, odnosno trogodišnjem smjeru kuvar, Spasoje Kukurić, đak generacije Gimnazije „Jovan Dučić“ i Luka Gadža, đak generacije u Tehničkoj školi Trebinje.

U razgovoru o srednjoškolskom školovanju i planovima za budućnost izrazili su zahvalnost porodici, profesorima i školskim drugovima na podršci za postignute rezultate, istakavši da će im srednjoškolski dani ostati u najljepšem sjećanju.

Pozvali su svoje sugrađane da ih pozdrave u tradicionalnom defileu ulicama grada, već od večeras, od 19:30 časova, kada maturske svečanosti otvaraju učenici Centra srednjih škola Trebinje.

Matursko veče trebinjski gimnazijalci proslaviće u petak, 24. maja, a maturska zabava učenika Tehničke škole Trebinje biće priređena 31. maja.

Ime đaka generacije srednje Muzičke škole Trebinje biće poznato naredne sedmice, a proslava njihove maturske večeri zakazana je za četvrtak, 30. maj.

Čestitamo najboljim đacima generacije, a svim svršenim srednjoškolcima želimo svako dobro u nastavku školovanja i životu!

Pripremili: Daliborka Radanović, Ratomir Mijanović i Vlatka Musić

Komentar