Grad Trebinje
Izdvojeno Republika Srpska Video

Stevandić izbacio Vukanovića i Vučinića, duel nastavljen u skupštinskom holu (VIDEO)

Nakon što je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić iz skupštinske sale izbacio poslanike Liste za pravdu i red Nebojšu Vukanovića i Đorđa Vučinića, duel je nastavljen i u skupštinskom holu.

Tokom skupštinskog zasijedanja došlo je do verbalnog okršaja između predsjednika NSRS Nenada Stevandića i nakon čega je Stevandić izrekao mjeru udaljenja poslanicima Liste za pravdu i red Nebojši Vukanović i Đorđu Vučiniću.

Šef Kluba poslanika Za pravdu i red Nebojša Vukanović poručio je da predsjednik NSRS Nenad Stevandić nastavlja sa nedoličnim ponašanjem u sali Narodne skupštine.

“Tri dana mi trpimo primitivizam i nasilje Nenada Stevandića. Postoje snimci o njegovoj ratnoj prošlosti kad je maltretirao civile. Njegove ruke su prljave”, rekao je Vukanović.

Vukanović kaže da njegovi poslanici imaju više pojedinačnih glasova od Nenada Stevandića i da je on u sukobu čak i sa drugim osobama iz rukovodstva Parlamenta

“Svoje frustracije neka prosipa na nekom drugom mjestu. Kad tad će se institucije osloboditi pa će da odgovara. Pravda je spora ali dostižna”, poručio je Vukanović.

Poslanik Liste za pravdu i red Đorđe Vučinić je poručio da Stevandić hoće da uguši glas slobodnog naroda u Narodnoj skupštini.

“Ovo što radi Nenad Stevandić neće mu proći. Ovo je samo dokaz šta oni žele da urade sa kriminalizacijom klevete”, rekao je Vučinić.

Inače, Stevandić je tokom cijelog skupštinskog zasijednja onemogućavao Vukanoviću i Vučiniću obraćanje.

(BN)  Foto: BN

Komentar