Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Što se nudi na tržištu rada? Izdvojili smo zanimljive poslovne ponude u Dubrovniku

Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

SUPER TOURS zapošljava na poziciji Referent prodaje u turističkoj agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se rad na određeno i poslovno prijenosno računalo. U opis posla spada pismena i usmena komunikacija s partnerima i klijentima.  Za ovu poziciju kandidat treba imati izvrsno vladanje španjolskim i engleskim jezikom. Potrebno je također minimalno dvije godine radnog iskustva.Prijavite se na link do 10.12.2023.

TIME traži osobu na poziciji Konobar (m/ž).  Mjesto rada je Mokošica. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu . Radno iskustvo nije važno. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 15.01.2024.

NIKOLAC, D.O.O. zapošljava na poziciji Pekar (m/ž). Mjesto rada je Šarić Struga. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada rad u proizvodnji na pripremi i slaganje pekarskih proizvoda.  Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu . Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 31.12.2023.

DUBROVAČKA TELEVIZIJA d.o.o. traži osobu na poziciji Video snimatelj (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu SSS, vozačku dozvolu B kategorije i znanje snimanja video kamerom (FULL HD). Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 15.12.2023.

SECURITAS HRVATSKA zapošljava na poziciji Djelatnik za prihvat i pripremu putnika u zračnoj luci (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.  Nude se mogućnost stjecanja licence za čuvara/zaštitara i stimulativna financijska primanja. U opis posla ulazi  fokus na sprječavanje rizika i predviđanje potencijalnih prijetnji. Idealan kandidat ljubazna i savjesna osoba koja poznaje engleski jezik.Prijavite se na link do 31.12.2023.

SMART SOLUTIONS d.o.o. traži osobu na poziciji  Pomoćni instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.  Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla ulazi pomoć pri montiraži centralnog i električnog grijanja. Traži se kandidat s minimalno završenom trogodišnjom srednjom školom koji je zainteresiran za rad i spreman je učiti. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 30.12.2023.

SUNSAIL ADRIATIC zapošljava na poziciji Tehničaru čarter bazi (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno.Glavne dužnosti bit će usmjerene na rad na plovilima. Kandidat za ovu poziciju treba imati iskustvo održavanja dizelskih motora i 2- i 4-taktnih vanbrodskih motora. Prijaviti se možete na link do 22.12.2023.

PERAK AUTO D.O.O. traži osobu na poziciji Automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac omogućava radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla ulazi popravak vozila u skladu s pravilima struke i tehničkim specifikacija vozila. Kandidat treba imati  završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati srednju školu od 3 godine.Prijaviti se možete na link do 23.12.2023.

HP – HRVATSKA POŠTA D.D. traži osobu na poziciji Operater poštar (m/ž). Mjesto rada je Šipanska Luka. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada pružanje poštanskih, financijskih i ostalih usluga korisnicima. Radno mjesto uključuje rad i na otoku Koločepu. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete na link do 20.12.2023.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar