Grad Trebinje
Hercegovina

Strahinja Vujadinović jedini opozicioni kandidat za fotelju načelnika Nevesinja

Strahinja Vujadinović biće kandidat opozicije za načelnika Nevesinja, kojeg je predložila Lista za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, što je danas i potvrdio Direktu, a kako ističe, okupiće prepoznatljive  mlade ljude, kako bi ova lokalna zajednica krenula naprijed.

Iako je dugo bio van rodnog grada, prebivalište nikada nije promijenio, pa nakon uspješnih poslova u Evropi, želi da vratiti poljuljano samopouzdanje te spriječi odlazak ljudi i vrati nadu, koja je, kako kaže poljuljana.

„Moja lična karta uvijek je bila u Nevesinju. Imaću podršku SDS-a i svih opozicionih struktura u našem gradu. Kao što je poznato inženjer sam sam elektrotehnike, a u politiku nisam ušao zbog interesa, nego ubjeđenja. Baš zato, vjerujem da možemo uraditi puno, da u ovom gradu mladi ostaju a ne samo odlaze“, rekao je Vujadinović.

Prema njegovim riječima, ne interesuje ga ime političkog oponenta kojeg će kandidovati SNSD, a trenutno se pominje nekoliko imena, jedan od njih je i aktelni načelnik Milenko Avdalović. Ono što je već sada izvjesno, ovo će biti trka u troje jer je koalicija SRS dr. Vojislav Šešelj i Narodne partije Srpske kandidovala Aleksandra Šiljegovića.

Direkt

Komentar