Grad Trebinje
Trebinje

Svjetski izgled učionice zahvaljujući kompaniji DINECO

U srcima svakoga od nas ostala je škola koju smo pohađali i odakle smo ponijeli najljepše uspomene. Upravo to je i razlog kojim se vodio Duško Pantović i sa svojim kolegama iz kompanije Dineco poklonio kompletno opremljenu učionicu Osnovnoj školi „Sveti Vasilije Ostroški“ u Trebinju.

Od renoviranja podova, krečenja, zamjene vrata i prozora, pa do onog što najbolje rade – projektovanje, izrada i montaža namještaja doveli su nas danas do ovako predivnog prizora kakvim se treba ponositi.

 „Ne mogu sakriti da sam oduševljen ovim gestom. Ovo je primjer kako treba da se ponaša jedna društveno-odgovorna i uspješna kompanija“, poručio je Milorad Nadaždin, direktor Osnovne škole „Sveti Vasilije Ostroški“ u Trebinju.

Navodi da je ovo vjetar u leđa, koji će ih voditi do konačnog cilja, a to je kompletno renoviranje škole, i gospodin Pantović je obećao pomoć u svim daljim radovima.

„U vrijeme kada smo pokrenuli mnogo investicija, kao što je novi pogon za proizvodnju namještaja, smatramo da je ipak ova učionica jedna od najboljih investicija jer ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost“, naveo je Duško Pantović, vlasnik kompanije Dineco d.o.o. Trebinje.

Direktor škole Milorad Nadaždin zahvalnost je iskazao i kroz poklon u vidu umjetničke slike sa motivima Trebinja.

Na kraju, Nadaždin je iskoristio ovu priliku da pozove i ostale privrednike i javne ustanove da slijede pozitivan primjer gospodina Pantovića i kompanije Dineco.

Učenici i učiteljice koji su posjetili učionicu nisu krili svoje oduševljenje.

Izvor: Naša Hercegovina

Povezane vijesti

DINECO zapošljava radnike na više pozicija

admin

KONKURS ZA POSAO Direktor lanca snabdijevanja

admin

“Dineco” spustio cijenu izrade namještaja za 25 odsto

admin

DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

admin

“Dineco” – vodeća kompanija za proizvodnju namještaja otvorila pogon u Banjaluci

admin

DINECO zapošljava CNC operatere

admin