Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tokom ove sedmice!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na pozicijama Tehničara za telekomunikacije (m/ž) i Prodajnog savjetnika u T-centru (m/ž). Poslodavac nudi rad na duži period, podršku kolega, dodatne edukacije i usavršavanja te službeni automobil, laptop, tablet i mobitel. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Hering d.d. traži Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Potrebna VSS u tehničkom smjeru, 2 godine radnog iskustva te položen stručni ispit. Prijave su moguće putem linka do 15.4.2024.

Kik Textilien und Non-Food društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu traži Prodavača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Uvjeti uključuju najmanje SSS, a iskustvo u maloprodaji je prednost. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž)- video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, montažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

RENTAL VIRIBUS d.o.o. traži 5 Vozača (m/ž) za rad u Čilipima. Posao uključuje pripremu, kontrolu i održavanje vozila te dostavu i preuzimanje vozila od klijenata. Potrebna je srednja škola, vozačka dozvola kategorije B, a iskustvo nije važno. Prijavite se putem linka do 17.4.2024.

EMSO e-mobility solutions d.o.o. traži 2 Radnika za montažu solarnih elektrana (m/ž) s iskustvom u radu na visini. Posao uključuje stalni radni odnos, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Zahtijeva se spretnost, zdravstvena sposobnost, timski rad te minimalna srednja školska sprema. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za rad u Koločepu. Posao obuhvaća pripremu hrane po narudžbi iz a la carte jelovnika, kontrolu kvalitete hrane i održavanje čistoće radnog mjesta. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama te ljubaznost u radu s gostima. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.

Galea Azzuro d.o.o. traži Trgovca/Prodavača (m/ž) za rad u Splitu – centru i Dubrovniku – staroj gradskoj jezgri. Posao obuhvaća slaganje artikala, komunikaciju s kupcima na stranom jeziku, održavanje čistoće radnog okruženja te obavljanje blagajničkih poslova. Nude se sezonski rad, podrška mentora, redovita primanja uz plaćene prekovremene, te mogućnost stimulacije. Prijavite se putem linka do 26.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

Komentar