Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina

Teleperformance BiH zapošljava, jedni su od najpoželjenijih poslodavaca u svom sektoru

Teleperformance je vodeća kompanija i globalni lider za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu, a sada vas pozivaju na dane otvorenih vrata u Sarajevu.

Teleperformance BiH već uspješno posluje u Sarajevu i Tuzli, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 900 uposlenika u protekle 3 godine. Sada, žele proširiti svoj tim.

Kompanija 26. i 27 aprila (srijeda i četvrtak) organizuje dane otvorenih vrata u svom uredu u Sarajevu u ulici Paromlinska 56 u periodu od 9 do 18 sati. Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački na odgovorajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta.

Teleperformance BiH trenutno je u potrazi za 50 agenata u korisničkoj podršci za neke od svojih najvećih svjetskih klijenata. Svi zainteresovani imaju mogućnost rada iz ureda ili od kuće. Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Sarajevu i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Šta nudi Teleperformance?

Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance BiH izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Teleperformance BiH je četiri godine za redom najpoželjniji poslodavac u BPO Sektoru u BiH prema istraživanju portala MojPosao.ba. Također, dvije godine za redom je dobitnik svjetski priznatog certifikata Great Place To Work koji mjeri zadovoljstvo zaposlenih u kompaniji.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja.

To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

“Želimo nastaviti biti najbolji poslodavac u Bosni i Hercegovini i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 900 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH”, poručuju iz Teleperformancea.

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

Komentar