Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TRAŽE SE DOSTAVLJAČI, DISPEČERI, KUVARI… Pogledajte aktuelnu ponudu poslova u Dubrovniku

U potrazi ste za poslom? U saradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ove sedmice. Srećno sa zapošljavanjem!

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

BILIĆ – ERIĆ d.o.o. zapošljava Čuvara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Za ovaj je posao potrebna licenca zaštitara, dopuštenje MUP-a za poslove privatne zaštite i važeće liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za čuvara. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

HOTEL MORE d.o.o. traži Kuhara (m/ž). Rok za prijavu je 30.06.2023. U opisu posla nalazi se priprema jela po jelovniku i vođenje računa o kvaliteti namirnica. Prednost imaju osobe s prethodnim iskustvom. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Rok za prijavu je 01.07.2023, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

AMICO TOURS turistički obrt, vl. Marko Radojičić zapošljava Referenta u turističkoj agenciji (m/ž). Uvjet za zapošljavanje je znanje engleskog jezika, a poželjno je i znanje dodatnog stranog jezika. Radi se na puno radno vrijeme, a troškovi prijevoza su pokriveni od strane poslodavca. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Eko Taksi d.o.o. zapošljava na pozicijama Dispečer (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Traže se kandidati koji imaju izraženu komunikativnost te koji su fleksibilni i skloni timskom radu. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava Vozača / Dostavljača (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Traži se vozač za rad na kamionu B i/ili C kategorije. Poželjno je prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

SoundOn Management d.o.o. traži Dostavljača hrane (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme i isplatu plaće dvaput mjesečno. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijave traju do 15.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Manpower zapošljava A la carte kuhara (m/ž) u Dubrovniku (otok Koločep). Poslodavac nudi samački smještaj, osigurana tri obroka, primanja 2200€ neto i mogućnost ostanka nakon sezone. Možete se prijaviti do 17.06.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar